B&B de Sfeerhoeve ligt bij het Drentsche plaats Beilen, tegen het Nationale park Dwingelderveld en het Terhorsterzand aan en is een geweldige locatie voor een fijne vakantie met je paard of pony.

De Bed and Breakfast is in 2019 gestart en heeft alles uit de kast gehaald om het ruiters en menners naar hun zin te maken. Er zijn 5 ruime boxen beschikbaar voor gasten en er is overdag ook weidegang mogelijk. Verder beschikt de accommodatie over 2 eigen wasplaatsen, zandpaddocks, longeerkraal, een stapmolen en een 20x40 binnen rijbaan. De ruiter- en menpaden beginnen naast de BenB, dus ideale uitrijmogelijkheden

Zelf kan je overnachten in één van de 3 gastenkamers, allemaal voorzien van een kingsize bed en een eigen badkamer. Het ontbijt wordt geserveerd in de sfeervolle serre met een prachtig uitzicht.

Gastenkamers:

Er zijn 3 ruime gastenkamers van +/- 35 m2 tot 45 m2 groot. 2 kamers voor 2 personen, en 1 kamer voor 4 personen. Iedere kamer heeft een een groot kingsize bed en een eigen badkamer met stortdouche en een bad.

Ontbijt in de serre:

Er is een serre aanwezig met een ruime keuken en zithoek. Hier wordt ook het ontbijt geserveerd dat o.a. bestaat uit verse jus d’orange, versgebakken broodjes, vers beleg en streekproducten. Aan de serre is een groot terras gelegen en over het terrein zijn er kleine gezellige zithoekjes gecreëerd.

Indien gewenst, kan je gebruik maken van de ruime keuken in de serre,

Tegen een vergoeding is het ook mogelijk je hond mee te nemen. Wel moet deze aangelijnd zijn op het terrein. Er is een kennel aanwezig.

De omgeving:

Het nationaal park Dwingelderveld en Terhorsterzand is 400 hectare groot en heeft veel ruiter- en menpaden die door de bossen en de prachtige heides lopen.In het Dwingelderveld zijn ook moutainbike trails, looproutes en vele fietspaden.

Tip: Brinkdorpen zoals Dwingeloo, Diever en Havelte zijn, met hun idyllische uitstraling en eetgelegenheden, leuk om te bezoeken.

Stalling:

Er zijn 5 ruime paardenstallen voor de B&B paarden beschikbaar.

De stallen worden elke dag gemest en er wordt 3x per dag ruwvoer (kuil of hooi) en krachtvoer van Horsefood gevoerd.

Eigen voer meenemen is uiteraard mogelijk, dit kan je dan in bakjes klaarzetten.

De gastpaarden staan in hetzelfde gedeelte als de 3 eigen paarden van de accommodatie-eigenaren, waardoor er altijd gezelschap is.

Er is ook weidegang mogelijk (privé landje of in een groepje). Paarden kunnen hier niet dag en nacht op de wei, dus 's nachts staan de paarden op stal.

Gasten kunnen gebruik maken van een longeerkraal, stapmolen, zandpaddocks, 20x40 binnen rijbaan en er is een privé zadelkast met slot aanwezig.

In overleg is het mogelijk om begeleiding bij de buitenrit te boeken. In overleg is het huren van een paard ook mogelijk.

Ruiter-/menroutes:

Het ruiterpad grenst aan B&B de Sfeerhoeve en geeft aansluiting op de vele ruiter- en menroutes door het 400 hectare grote gebied van het Dwingelderveld. Rij- en menroutes aanwezig.

B&B de Sfeerhoeve

Adres: Smalbroek 42, 9411 TV Beilen
Telefoon: -
Mobiel: 06 - 30 223 977
Website: http://www.benbdesfeerhoeve.nl
E-mail: info@benbdesfeerhoeve.nl
hhttps://www.facebook.com/BB-de-Sfeerhoeve-964431860426658/
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, paddock aanwezig, weidegang mogelijk, basisbrok, sportbrok, hooi, kuil, er wordt gevoerd, stro, houtmot, er wordt uitgemest, wasplaats, zadelkamer
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, paard huren, begeleiding op buitenritten, binnenbak, training
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie huisdieren welkom, wifi, mindervaliden, lunchpakket mogelijk
Soort accommodatie appartement, B&B, kamer

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

B&B de Sfeerhoeve

  • Type: Accommodatie
  • Type: Appartement, B&B, Kamer,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €47,50

Adres: Smalbroek 42, 9411 TV Beilen

Beschikbare opties:

Tags: sfeerhoeve, dwingelderveld, terhorsterzand, 9411