Bed en Wei Herperduin biedt overnachting aan ruiters en menners die er graag met hun paard of pony op uit gaan. Je overnacht hier in een gezellige gastenkamer met minikeukentje in de oude boerderij. In de tuin staat een sauna en hottub waar je, tegen een kleine vergoeding, gebruik van kunt maken. Voor je paard is er een ruime wei beschikbaar.

De accommodatie ligt op 600 meter van het Herperduin. Een prachtig bos met een grote heide en zandvlakte waar je uren kunt rond zwerven op je paard maar ook kunt fietsen of mountainbiken of uiteraard wandelen. Er zijn ook verschillende vennen waar je ook te paard in kunt en mag.

Is dit nog niet genoeg, dan ligt natuurgebied De Maashorst een paar kilometer verderop met verschillende parkeermogelijkheden voor je trailer.

2-persoons kamer:

De gastenkamer (30 m2) bevindt zich op de eerste verdieping van de boerderij en is gezellig ingericht met een 2-persoons bed, een minikeukentje met een koelkast, koffie-apparaat en waterkoker, een tafel met twee stoelen en twee heerlijke zetels en een gedeelde badkamer op de overloop. Voor ontbijt wordt gezorgd (brood en hartig en zoet beleg of eventueel op verzoek muesli met yoghurt e.d.) en er is gratis wifi.

Tuin met extra's:

In de tuin (paddock paradise) lopen de paarden van de eigenaren, alpaca's en kippen rond. Verder wonen er 5 katten en twee honden op de boerderij. Geniet van het heerlijke terras aan het weiland van waar je je paard kunt zien of schuif aan in de gezellige bar in de tuin. De sauna en hottub zijn tegen kleine vergoeding te gebruiken.

Indien gewenst (en tegen kleine vergoeding) is het mogelijk om 's avonds mee te eten. Ook kan je gezellig aan te schuiven aan de bar in de tuin. Er wordt een kleine vergoeding gevraagd voor genuttigde drankjes, maar zelf mee brengen is ook toegestaan.

De omgeving:

De accommodatie bevindt zich op slechts 600 meter van het Herperduin en 2 km van De Maashorst. Er zijn fijne wandel- en fietsroutes (fietsen eventueel te huur).

Tip: Bed en Wei Herperduin ligt op 3 km van de dorpskern van Schaijk en er zijn veel gezellige restaurants in de omgeving.

Stalling:

Op het perceel is een ruime weide voor je paard of pony. Indien gewenst met brok (de eigenaren voeren zelf Equilin Balancer). Als het nodig is (afhankelijk van het gras op de wei) wordt er bijgevoerd met hooi. Er is een 20x40m buitenbak aanwezig met springmatriaal.

Eventueel is er mogelijkheid tot inhuren van een parelli instructeur of een dressuur instructeur.

Ruiter-/menroutes:

De accommodatie ligt op slechts 600 meter van het Herperduin en 2 km van De Maashorst. Er zijn veel ruiterpaden aanwezig, maar in het Herperduin is het ook toegestaan om vrij rond te rijden. Uiteraard wordt er verwacht dat je hier respectvol mee om gaat.

Bed en Wei Herperduin

Adres:Lage baan 12, 5374 NN Schaijk
Telefoon:-
Mobiel:06 - 22 199 565
E-mail:enstvdvanitac@gmail.com
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in weide, basisbrok, hooi, er wordt gevoerd, er wordt uitgemest
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, begeleiding op buitenritten, buitenbak, training
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie wifi, rookvrij, lunch mogelijk, avondeten mogelijk
Soort accommodatie B&B, kamer

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Bed en Wei Herperduin

  • Type: Accommodatie
  • Type: B&B, Kamer,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €37,50

Adres: Lage baan 12, 5374 NN Schaijk

Beschikbare opties:

Tags: herperduin, maashorst, 5374