• B&B de Oude Keuken

Je bent te gast in de 'Oude Keuken' van de monumentale Buurderij uit 1886 te Doorn. Een bijzonder historische plek waar je de stilte en natuur van landgoed Hydepark zult ervaren. De Oude Keuken is een heerlijke B&B met een comfortabel 2-persoons bed, een eigen keukenblokje en relax stoelen voor bij de open haard. De Bed and Breakfast grenst aan de Deel van de boerderij waar ook 's nachts de eigen paarden van de eigenaren op stal staan. Via de Deel bereik je een fijne badkamer. Ontbijt kan in overleg en tegen extra vergoeding worden verzorgd. Naast de B&B kan er ook overnacht worden in de Ambachtsschuur, dus er is plek voor max 4 volwassenen.

Voor gastpaarden zijn er op het erf 3 (buiten)stallen beschikbaar en er is ruime weidegang. Tevens een buitenbak (met verlichting) aanwezig. Er kan (beperkt) op het landgoed zelf gereden worden, maar er zijn uitgestrekte uitrij-mogelijkheden (62 km) in 'Het Grote Bos' dat aan het landgoed grenst.

Ruiter-/menroutes:

Utrechtse Heuvelrug Driebergen - 13 km - Ruiteren door Bosmeertje en Het Veld; Deze route gaat grotendeels over paden gelegen in het landgoed Den Treek - Henschoten. Landgoed Den Treek is een particulier landgoed welke van Amersfoort tot aan Doorn uitstrekt.Het gebied is een van de grootste particuliere landgoederen van Nederland. Het beslaat bijna 2200 hectaren en het ligt 62 kilometer aan ruiterpad. Er is een vergunning (penning) nodig om hier te mogen rijden, deze zijn online te verkrijgen

Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, weidegang mogelijk, basisbrok, hooi, zadelkamer
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport buitenbak
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie wifi, rookvrij
Soort accommodatie B&B

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

B&B de Oude Keuken

  • Type: Accommodatie
  • Type: B&B,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €55,00

Adres: Driebergsestraatweg 48, 3941 ZX Doorn

Beschikbare opties:

Tags: buurderij hydepark, oude keuken, den treek, 3941