BoksheideBuiten ligt bij het Noord-Brabantse Eersel en biedt haar gasten ruimte en privacy in 3 cottages op een terrein van 2 hectare in een prachtige Kempische omgeving. Rust en ruimte kenmerken de sfeer op BoksheideBuiten. Alle 3 de vakantieverblijven beschikken over een ruim terras met stoer buitenmeubilair. Voor je paard of pony zijn er 5 buitenstallen beschikbaar, maar ook paddocks en ruime paardenweiden.

De accommodatie sluit op 200 meter direct aan op de Kempische ruiterroutes. Maak mooie buitenritten over de bijna eindeloze ruiter- en menroutes langs diverse vennen, paddenpoelen en heidevelden, die de Kempen rijk is, richting gezellige uitspanningen of picknickplaatsen en beleef een heerlijke vakantie samen met je paard.

De Barn Cottage:

De Barn Cottage is een multifunctioneel gebouw. Op de benedenverdieping bevinden zich de zadelkasten voor de paarden. Er is een badkamer met vloerverwarming een vaste wastafel en luxe inloop regendouche. Op de benedenverdieping zit ook het aparte toilet met vloerverwarming. Ook bevindt zich hier (privé) de technische ruimte met linnenkamer. De afsluitbare bovenverdieping is gebouwd in landelijke stijl met een industriële touch en voorzien van automatische ventilatie, een rook- en CO2 melder een brandblusser en verwarming. Ook heeft u de beschikking over interactieve TV, een gratis vaste internetaansluiting en WIFI. De ruimte beschikt tevens over een volledig ingerichte keuken. Twee kleinere (eet) tafels met zitbankjes bieden de mogelijkheid tot gezellig samenzijn. De benedenverdieping en de ruimte met keuken zijn eveneens door onze pensionklanten te gebruiken. In de afsluitbare slaapruimte die enkel toegankelijk is voor onze gasten bevinden zich max. 8 luxe opvouwbare éénpersoons bedden. Deze ruimte is voorzien van een sfeervolle houten vloer en verwarming.

De Klaproos en Korenbloem Cottages:

De Klaproos en Korenbloem Cottages zijn ruime Cottages gebouwd in landelijke stijl met een industriële touch voorzien van alle comfort zoals vloerverwarming over de gehele benedenverdieping, automatische ventilatie, een rook- en CO2 melder en brandblusser. Een ruime zithoek met interactieve TV, een gratis vaste internetaansluiting en WIFI. De zithoek is ook als slaapbank te gebruiken. Aan de gezellige eettafel is het goed toeven en de volledig ingerichte landelijke keuken biedt u alle mogelijkheden. De ruime badkamer op de benedenverdieping heeft een vaste wastafel en een luxe inloop regendouche. Eveneens op de benedenverdieping vind je het aparte toilet. Op de bovenverdieping is de master bedroom met een luxe tweepersoons boxspring en de mogelijkheid tot het plaatsen van 1 luxe opvouwbaar éénpersoons bed. De kamer beschikt over een statief ventilator en vaste internetaansluiting. In de andere kamer vind je 2 luxe éénpersoons boxspring-bedden. Beide kamers beschikken over een ruim uitzicht en een sfeervolle houten vloer.

De Korenbloem en Klaproos Cottages hebben net zoals de Barn Cottage interactieve TV, gratis internetaansluiting en gratis Wifi.

De omgeving:

De verschillende accommodaties bevinden zich in een rustige landschappelijke omgeving met natuurlijke begroeiing. Een plek om heerlijk te ontspannen. BoksheideBuiten is een prima uitvalsbasis voor het maken van mooie ruiterroutes. Je kunt via de Kempische paden tot ver in België genieten van de geweldige bosrijke omgeving en de gezellige uitspanningen of picknickplaatsen.

Tip: Je kunt ook kiezen om aan BuitenGewoonStoere activiteiten deel te nemen op BoksheideBuiten, zoals paarden coaching, meditatie (visualisatie) of lasso werpen.

Stalling:

De accommodaties beschikken over 5 buitenstallen met aubiose (vlas) en 4 paddocks en sappige groene paardenweiden om te begrazen. Kortom tal van mogelijkheden. Er is ook een roundpen/longeercirkel en voor de liefhebbers is er gelegenheid voor het nemen van Western lessen en/of coaching.

Paarden coaching:

Stel je voor dat je op BoksheideBuiten logeert in 1 van de Cottages, dichtbij de paarden. De warme avondzon geeft een mooie gloed en je voelt je prettig. Kijk om je heen, neem de omgeving in je op. Hoor de vogels tjilpen, ruik de geur van het gras en voel een briesje langs je wangen strijken. Vul je lichaam hiermee en kom in je kracht. Geef jij jezelf de kans om de dag ontspannen te beginnen of juist te eindigen ? Ben jij mindfull in het hier en nu ? Paarden hebben een spiegelreflex en zij ondersteunen je wanneer je verbinding maakt met jezelf, de natuur en je onderbewustzijn. Tijdens de meditaties komen verschillende thema`s, verhalen en visualisaties aan bod. Na afloop wordt de tijd genomen om te reflecteren onder het genot van een verfrissing en versnapering. Het is mogelijk dit met je eigen paard of een van de paarden van de accommodatie te ervaren. Informeer naar de mogelijkheden.

Ruiter-/menroutes:

De accommodatie sluit op 200 meter direct aan op de Kempische ruiterroutes. In de omgeving van BoksheideBuiten zijn tal van ruiter- en menroutes beschikbaar door natuurgebied de Kempen. De routes sluiten veelal op elkaar aan en voeren je naar tal van mooie bestemmingen.

BoksheideBuiten

Adres:Boksheide 28, 5521 PL Eersel
Telefoon:-
Mobiel:06 - 22 913 727
Website:https://www.boksheidebuiten.nl
E-mail:info@boksheidebuiten.nl
https://www.facebook.com/boksheidebuiten
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, paddock aanwezig, weidegang mogelijk, basisbrok, hooi, er wordt gevoerd, vlas, er wordt uitgemest, wasplaats, zadelkamer
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, begeleiding op buitenritten, buitenbak, training
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie huisdieren welkom, wifi, rookvrij, mindervaliden, geschikt voor trektocht, bagageservice
Soort accommodatie chalet, groepsaccommodatie (>8 pers.), trekkershut, vakantiehuis

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

BoksheideBuiten

  • Type: Accommodatie
  • Type: Chalet, Groepsaccommodatie, Trekkershut, Vakantiehuis,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €60,00

Adres: Boksheide 28, 5521 PL Eersel

Beschikbare opties:

Tags: boksheidebuiten, kempen, grensoverschrijdend, 5521