• Buitenplaats ´t Vossendal

Buitenplaats ´t Vossendal ligt in het buitengebied van de gemeente Dalfsen, in een uitgestrekt natuurgebied tussen de landgoederen Huize Den Berg, Den Aalshorst, Mataram en kasteel Rechteren. Vanuit het gastenverblijf wandel je zo dit natuurgebied in. Dalfsen ligt aan de Overijsselse Vecht, een meanderende regenrivier die zijn oorsprong vindt vlak over de grens in Duitsland. Het stroomgebied van Vecht en Regge wordt het Vechtdal genoemd en biedt een prachtig afwisselend buitengebied.

Je kan hier overnachten in één van de twee kamers in het vrijstaande gastenverblijf. ’s Ochtends wordt in het atelier je ontbijt geserveerd, met uitzicht over de landerijen vanachter de glaspui. Bij mooi weer kan je je ontbijt buiten genieten op één van de terrassen.

Overdag kan je paard of pony grazen in het kleine, van paarden-afrastering voorziene weiland bij het gastenverblijf. Voor de nacht is er plek bij de manege verderop in de straat. Vanuit Buitenplaats ’t Vossendal kan je zo uitrijden in het zeer fraaie en gevarieerde natuurgebied Het Rechterenseveld.

Ruiter-/menroutes:

Vanaf de accommodatie kan je zo uitrijden in het zeer fraaie en gevarieerde natuurgebied Het Rechterenseveld

Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, weidegang mogelijk
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie huisdieren welkom
Soort accommodatie B&B

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Buitenplaats ´t Vossendal

  • Type: Accommodatie
  • Type: B&B,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf € op aanvraag

Adres: Bosrandweg 37, 7722 KB Dalfsen

Beschikbare opties:

Tags: buitenplaats vossendal, rechterenseveld, 7722