• De Kleine Pol

De Kleine Pol ligt aan de rand van het Veluwe-massief en is een bijzondere plek om te overnachten. Een adres waar je de zon vaak boven de bosrand van Otterlo op ziet komen en weer onder ziet gaan boven de houtwallen van Wekerom.

Ben je op zoek naar een leuke plek voor jouw sportieve ruiter-, fiets- of wandelvakantie en hou je van veel zuurstof in de lucht en een gevoel van vrijheid. Dat vind je hier, in een van de meest uitgestrekte natuurgebieden van Nederland, de Veluwe! Heerlijk uitrusten terwijl je niets hoeft. Loom in de hangmat over het weiland staren, een boek lezen of barbecueën met je vrienden. Een aangenaam verblijf, met een schone kamer, een heerlijke warme douche, goede boxspring bedden en een lekker ontbijt.

Op de Kleine Pol kun je overnachten in een luxe gastenkamer, in één van de luxe tenten of in een heuse pipowagen van 9 meter lang naast de paardenstallen. Dé plek om met je paard of pony te logeren, want er zijn vier 4 logeerstallen plus grote open loopstal waar twee paarden in kunnen. Paddocks en weide is beschikbaar.

Ruiter-/menroutes:

De Kleine Pol is gelegen aan de hoofdroute van de Veluwe-Trail.

Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, weidegang mogelijk, paddock aanwezig, stro, hooi, basisbrok
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie geschikt voor trektocht
Soort accommodatie kamer, tent, (sta)caravan

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

De Kleine Pol

  • Type: Accommodatie
  • Type: (Sta)caravan, Tent, Kamer,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €46,00

Adres: Apeldoornseweg 51, 6731 SB Otterlo

Beschikbare opties:

Tags: kleine pol, veluwe, 6731