Appartementen De Woldberg liggen bij het plaatsje De Bult, dicht boven Steenwijk, precies tussen de drie provincies Friesland, Overijssel en Drenthe. Op hetzelfde terrein is het bedrijf PMO (Paard Mens Onderwijs) gevestigd. Er zijn diverse paardenfaciliteiten aanwezig, waaronder 2 binnenbakken en een buitenbak. Jijzelf overnacht in één van de 6 vakantie-appartementen en voor je paard of pony is er box beschikbaar. In overleg is er veel mogelijk.

De accommodatie grenst aan Landgoed en natuurgebied De Eese en aan De Woldberg, een heuvel van 26 meter hoog. Je kan hier heerlijk buiten rijden over de ruiterpaden die slingerend door de bossen gaan.

6 appartementen (4-persoons):

allemaal voorzien van een eigen sanitaire voorzieningen en een compleet ingerichte keuken. Ook beschikt de kamer over een zitruimte en eettafel. Er is toegang tot WIFI. In drie van de zes appartementen is het mogelijk om ook honden mee te nemen. Er zijn wel regels aan verbonden.

De omgeving:

Aan de accommodatie grenst het bos dat met De Woldberg en natuurgebied De Eese. De Woldberg is een heuvel van 26 meter en grenst aan Landgoed De Eese. Er zijn speciale ruiterpaden aangelegd waar je heerlijk kan rijden en niet hoeft op te passen voor ander verkeer. Het gebied is afwisselend met veel bos, lanen, heidevelden, monumentale gebouwen en bijzondere plekken. Het natuurgebied is 800 ha. groot. Veel van de paden zijn smal en slingeren harmonieus door het bos. Ook zijn er brede paden door het bos wat een goede mogelijkheid biedt om te galopperen. Een deel van het bos ligt langs de snelweg, maar daar zou geen hinder uit voort moeten komen. Het bos is ook uitermate geschikt voor wandelaars en fietsers.

Tip: In nog geen 10 minuten ben je met de auto in Steenwijk

Stalling:

De stalling voor de logeerpaarden of-pony's is als volgt: De paarden hebben altijd beschikking over een box met als bodembedekker stro (als vlas meer gewenst is kan daar contact voor opgenomen worden). Het ruwvoer is inbegrepen maar het krachtvoer moet je zelf mee nemen. Op de accommodatie zijn 2 binnenbakken, 1 buitenbak en 3 grote paddocks aanwezig. Verder is er veel ruimte om te poetsen en/of wassen. De zadelkamer is afsluitbaar, maar er zijn ook kasten die ook afsluitbaar zijn. Ook bevindt zich op het terrein een stapmolen.

Ruiter-/menroutes:

Achter de accommodatie is de mogelijkheid om in het bos verschillende routes te maken met verschillend aantal kilometers. Het bos is voorzien van bordjes die de verschillende ruiter- en menroutes aangeven. Alle ruiterpaden zijn beschikbaar voor ruiter en menner.

Appartementen De Woldberg

Adres:Onderduikersweg 2a, 8346 KP De Bult
Telefoon:-
Mobiel:06 - 13 743 272
Website:http://www.paardmensonderwijs.nl/appartementen
E-mail:appartementen@paardmensonderwijs.nl
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, er wordt uitgemest, paddock aanwezig, zadelkamer, stro, wasplaats, hooi, basisbrok
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, buitenbak, binnenbak, paard huren, begeleiding op buitenritten
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie wifi, huisdieren welkom, rookvrij, geschikt voor trektocht
Soort accommodatie appartement

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Appartementen De Woldberg

  • Type: Accommodatie
  • Type: Appartement,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €115,00

Adres: Onderduikersweg 2a, 8346 KP De Bult

Beschikbare opties:

Tags: woldberg, paard huren, 8346