Elzenbos ligt in het Gelderse Vorden, het dorp met meer menverenigingen dan supermarkten. In de Achterhoek kan je het buitenleven genieten en de seizoenen ervaren.

Bij Elzenbos kun je op verschillende manieren overnachten: het hele jaar door in het vakantiehuis (voor 2 tot 6 personen) of tijdens het kampeerseizoen op de kleine boerencamping of in één van de twee pipowagens.

Je paard of pony kan mee op vakantie. Er is een weide met afzetlint beschikbaar en voor hooi kan worden gezorgd. In de omgeving zijn prachtige ruiter- en menroutes en natuurgebied Grote Veld ligt op steenworp afstand.

Wil je je hond meenemen, dan is deze vanzelfsprekend ook van harte welkom. Op Elzenbos is er zelfs een omheind speelveld voor honden.

Boerencamping:

Wil je kamperen, dan zijn er 11 plekken beschikbaar op de camping. Er zijn geen speeltoestellen voor kinderen, maar er is wel een speelweide voor honden.

Pipowagens:

Op Elzenbos staan een tweetal pipowagens die worden verhuurd tijdens het kampeerseizoen. De wagens zijn geschikt voor 2 personen.

Vakantiehuis (max 6 pers):

Je hebt de beschikking over een keuken, drie tweepersoons slaapkamers, twee douches en twee toiletten en een ruim opgezette living met houtkachel. Daarnaast is er een terras aansluitend op een eigen tuin en verder alles wat het buitenleven zo aantrekkelijk maakt.

Extra's:

Voor de liefhebbers kan er een uitgebreid boerenontbijt gemaakt worden.

Je hond mag mee (2 per accommodatie). Jacht- en werkende honden verblijven buiten. Denk er aan dat soms wild rond het terrein scharrelt. ’s Morgens tegen de schemering lopen er reeën langs op weg naar graasgebied. Er woont een dassenfamilie vlakbij, egels, muizen en er zijn meerdere vossenburchten. Reden dus om je hond aangelijnd te houden op het terrein.

De omgeving:

Gelderland is één van de mooiste provincies om er met je paard of pony op uit te trekken, maar dat weet je natuurlijk al.

Daarnaast is er rond Elzenbos nog veel meer te zien. In de oude Hanzestad Zutphen kan je gezellig winkelen, er zijn meerdere musea in de buurt, er is de 8-kastelenroute, prachtige landgoederen en de zeer uitgestrekte gebieden van Natuurmonumenten.

De prachtigste plekken van Nederland liggen in de Achterhoek waar de tijd heeft stilgestaan. Volop bossen, heidegebied, velden, vennetjes en beken.

Tip: In de herfst staat alles rond Vorden in teken van het wildseizoen en heerlijk eten.

Stalling:

Je paard overnacht in een met lint (schrikdraad) omheinde weide. Voor hooi kan worden gezorgd. Voor je zadel e.d. is er een afsluitbare schuur beschikbaar.

Ruiter-/menroutes:

Direct vanaf de accommodatie zijn er talloze ritten te maken in de omgeving van Vorden, zowel voor ruiters als voor menners.Elzenbos ligt op een steenworp van het Grote Veld en voor aanspanningen zijn er talloze rustige wegen.

Elzenbos

Adres: Wilmerinkweg 7a, 7251 HJ Vorden
Telefoon: -
Mobiel: 06 - 49 414 911
Website: https://elzenbos.com/nl/
E-mail: info@elzenbos.com
https://www.facebook.com/ElzenbosVorden/
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in weide, weidegang mogelijk, er wordt uitgemest
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie huisdieren welkom, wifi, rookvrij, avondeten mogelijk, geschikt voor trektocht, bagageservice
Soort accommodatie camping, trekkershut, vakantiehuis

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Elzenbos

  • Type: Accommodatie
  • Type: Camping, Trekkershut, Vakantiehuis,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €12,50

Adres: Wilmerinkweg 7a, 7251 HJ Vorden

Beschikbare opties:

Tags: elzenbos, achterhoek, grote veld, 7251