The Horseman Inn ligt in Limburg, in het buitengebied van Nederweert. Hoe kan het ook anders, bij The Horseman Inn is ook je paard of pony van harte welkom! Deze luxe B&B ligt direct aan een uitgebreid netwerk van grensoverschrijdende ruiterroutes. Je kunt prachtige tochten maken in de omgeving en samen met je paard genieten van de mooie natuur. Je kan bij een meerdaagse trektocht te paard, de Bed and Breakfast ook gebruiken als overnachtingsplek.

Er wordt een culinair ontbijt geserveerd in de gastenkeuken of op het gastenterras die de hele dag tot je beschikking zijn. Er kan op verzoek ook een diner worden verzorgd en kan er een lunchpakket mee gegeven worden. De kamers in de woonboerderij zijn smaakvol ingericht en hebben ieder een eigen badkamer en suite. Kortom, deze fijne Bed & Breakfast is een heerlijk accommodatie om met je paard of pony op vakantie te gaan.

De kamers zijn individueel gestyled en luxe ingericht. Ze hebben ieder een eigen badkamer direct toegankelijk vanuit de kamer. De gasten kunnen gebruik maken van de koffie en thee faciliteiten in de gastenkeuken en hebben een zitje op het gastenterras met uitzicht op de paardenwei. Hier wordt ook het luxe en zeer uitgebreide ontbijt geserveerd. Ook voor gasten met een allergie wordt een volwaardig ontbijt geserveerd. Er wordt hier gekookt met passie.

Kamer Connemara

Deze bevind zich direct naast de gastenkeuken en heeft zicht op de landerijen aan de voorkant van de boerderij. Als je je eigen paard meebrengt zie je die vanuit deze kamer in de wei lopen. De kamer is ingericht in natuurtinten, terug te vinden in Connemara, in het westen van Ierland.

Kamer Galway

Deze ligt direct achter kamer Connemara maar heeft buitenom een directe ingang. Deze kamer is iets ruimer dan kamer 1 en heeft ook een ruime badkamer met inloopdouche. De sfeer van deze kamer is landelijk chique. De sfeer van de stad Galway in het westen van Ierland, die gezellig en stijlvol is zonder stijf te zijn. Deze kamer is rolstoelvriendelijk ingericht met ruime deuren en een douche waarvan beide deuren volledig open kunnen.

De omgeving:

De nabije omgeving van Nederweert heeft een breed scala aan leuke en interessante bezienswaardigheden en activiteiten. Ook kan je hier heerlijk wandelen. Vanaf het erf tussen de akkers door over zandpaden, door Nationaal Park de Groote Peel of in het Weerter Bos. Iets verder weg is de mooie stad Maastricht, net over de grens in Duitsland de stad Aken zeer de moeite waard en beide binnen een uur bereikbaar.

Tip: Nederweert is een bosrijke omgeving met een zeer uitgebreid netwerk aan ruiterroutes. Voor meer informatie vraag je gastvrouw, die zelf fervent buitenrijder is.

Stalling:

Voor de gastpaarden is er weidegang. 2x daags wordt er krachtvoer gevoerd en indien nodig hooi. Je zadel worden opgeborgen in een afgesloten ruimte. Ook kan er in overleg gebruik gemaakt worden van de bak.

Ruiter-/menroutes:

Vanuit de omgeving kun je diverse dagtochten maken, ook in het zuidelijke stukje van Brabant enin België. De eigenaren hebben van alle gebieden kaarten.

The Horseman Inn

Adres: Herstraat 7a, 6031 PG Nederweert
Telefoon: -
Mobiel: 06 - 18 551 446
Website: http://www.horsemaninn.nl
E-mail: info@horsemaninn.nl
https://www.facebook.com/BandBHorsemanInn
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, weidegang mogelijk, zadelkamer, hooi, er wordt gevoerd
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, buitenbak
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie mindervaliden, wifi, rookvrij, lunchpakket mogelijk, avondeten mogelijk, geschikt voor trektocht
Soort accommodatie B&B

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

The Horseman Inn

  • Type: Accommodatie
  • Type: B&B,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €55,00

Adres: Herstraat 7a, 6031 PG Nederweert

Beschikbare opties:

Tags: horseman inn, grensoverschrijdend