Landgoed Bleijendijk is een historisch, particulier natuur- en stiltegebied van circa 115 hectare met bos, lanen, waterpartijen en houtwallen in Vught, Noord-Brabant waar de frisse Essche stroom doorheen meandert, dat op holistische wijze wordt ontwikkeld. Normaal is dit stiltelandgoed niet vrij toegankelijk, maar wel voor gasten die hier overnachten. Je kan hier 2-persoons Tiny House overnachten, een vakantiehuisje voor 4 personen, maar ook in een vakantieboerderij voor 12 personen met een gezellige woonkamer en ruime woonkeuken met houtkachel en 6 slaapkamers.

Je paard of pony wordt hier zo natuurlijk mogelijk gestald met paddock en open inloopstal met water, drinkers en hooi of weiland met fris water uit een bak. Als gast mag je met je paard of pony over het landgoed rijden.

't Puntje (2 pers):

’t Puntje is een klein, gezellig en uniek huisje gelegen op het Landgoed Bleijendijk. Dit pittoreske gemeentelijk monument met trapgeveltje stamt uit 1790 en herbergde destijds, een kleine cafeetje, waar de mensen die met de pont over de Essche stroom moesten, even konden opwarmen. Het huisje wordt nu verhuurd en kan maximaal 2 personen een slaapplek bieden. Het huisje bevat een ingericht keukentje, toilet, douche en één 2p slaapkamer met uitzicht op het bos.

't Sluisje (4 pers):

’t Sluisje is een bijzonder en gezellig compleet huisje gelegen op Landgoed Bleijendijk. Dit gemeentelijk monument, gebouwd boven het sluisje dat verbinding brengt tussen het water van de Essche stroom en het landgoed, stamt uit 1790 en is de voormalige woning van de pontbaas, die de pont over de Essche stroom bestuurde. Het huisje wordt verhuurd en kan 4 personen herbergen. Het huisje ligt midden in de natuur en bevat een ingericht keukentje met uitzicht op de meanderende Essche stroom, toilet, douche en twee 2p slaapkamers. Vanuit ’t Sluisje, dat aan ’t Puntje (zie elders op website) vast zit kunnen eveneens wandelingen over het anders gesloten landgoed worden gemaakt, met respect voor de activiteiten in de directe omgeving.

Charlotte Elisabeth hoeve (12 pers):

De Charlotte Elisabeth hoeve is een karakteristieke boerderij die is omgebouwd tot een gezellige groepsaccommodatie. Er zijn 6 ruime slaapkamers voor 2 personen, een grote keuken ingericht voor zo’n 30 personen en een knusse eet- en woonkamer met kachel. Buiten is een vuurplek en hout wordt op aanvraag geleverd. De hoeve kan worden gehuurd in combinatie met de workshopruimten op het landgoed, of voor bepaalde activiteiten ook als zelfstandige eenheid, eventueel met catering. Een massagebehandeling aan huis behoort ook tot de mogelijkheden. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, handdoeken en keukenlinnen aanwezig. Het aangrenzende bijgebouw kan er tegelijkertijd bij worden gehuurd voor overnachtingsplekken voor jongeren of kinderen die meekomen bij een familieweekend

De omgeving:

Wil je naast de prachtige natuur nog meer genieten van de mooie Brabantse streek? Breng dan een bezoek aan Vught en de omliggende regio van 's-Hertogenbosch

Stalling:

Je paard of pony wordt hier zo natuurlijk mogelijk gestald met paddock en open inloopstal met water, drinkers en hooi of weiland met fris water uit een bak.

Ruiter-/menroutes:

Als gast mag je met je paard of pony over het landgoed rijden. Normaal is dit stiltelandgoed niet vrij toegankelijk.

Landgoed Bleijendijk

Adres:Bleijendijk 2, 5261 NL Vught
Telefoon:073 65 69 082
Mobiel:-
Website:http://www.bleijendijk.nl
E-mail:verhuur@bleijendijk.nl
https://www.facebook.com/landgoedbleijendijk/
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in weide, paddock aanwezig, weidegang mogelijk, basisbrok, hooi, wasplaats
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie rookvrij
Soort accommodatie groepsaccommodatie (>8 pers.), vakantiehuis

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Landgoed Bleijendijk

  • Type: Accommodatie
  • Type: Groepsaccommodatie, Vakantiehuis,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €65,00

Adres: Bleijendijk 2, 5261 NL Vught

Beschikbare opties:

Tags: Landgoed Bleijendijk, 5261