• Manege De Boschhoeve

Manege de Boschhoeve, gelegen op landgoed Cranendonck vlakbij Soerendonk, is sinds 1988 het ideale adres voor activiteiten en vakanties te paard.

Je kan hier terecht voor dagtochten (evt. met friezen), een volledig verzorgd ruiterweekend, buitenritten, huifkartochten, cursussen voor het koetsiers- en ruiterbewijs en ponykampen in alle schoolvakanties. Op manege De Boschhoeve bestaat de tevens de mogelijkheid om tijdens je vakantie je eigen paard of pony te stallen. Er is een box beschikbaar en voldoende gelegenheid voor weidegang, een combinatie van beide is ook mogelijk.

Maak samen met je paard mooie tochten door bijvoorbeeld het Leenderbos, de Weerter Bergen, de Strabrechtse Heide of het natuurgebied rondom de Achelse Kluis. In dit natuurgebied bevinden zich uitgestrekte ruiter- en menroutes, die deel uitmaken van een grensoverschrijdend netwerk.

Jijzelf kan overnachten op de minicamping in één van de Bed & Breakfast kamers, de vakantieboerderij (groepsaccommodatie), één van de vakantiewoningen of in de vakantiestudio.

Ruiter-/menroutes:

Direct aansluiting op de uitgestrekte ruiter- en menroutes, die deel uitmaken van een grensoverschrijdend netwerk.

Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in weide, overnachting in stal, er wordt uitgemest, weidegang mogelijk, wasplaats, solarium, er wordt gevoerd
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, buitenbak, binnenbak, training, begeleiding op buitenritten, paard huren
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie geschikt voor trektocht, geschikt voor pony-/ruiterkamp
Soort accommodatie camping, appartement, groepsaccommodatie, B&B, vakantiehuis

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Manege De Boschhoeve

  • Type: Accommodatie
  • Type: Appartement, B&B, Camping, Groepsaccommodatie, Vakantiehuis,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €15,00

Adres: Bospad 2, 6027 RH Soerendonk

Beschikbare opties:

Tags: boschhoeve, grensoverschrijdend, paard huren, 6027