• Stal Naber-Lozeman

Stal Naber-Lozeman ligt vlak bij Biddinghuizen in het prachtige polderlandschap van Flevoland. De stal wordt geleid door Olympisch amazone Alice Naber-Lozeman en beschikt over uitstekende trainingsfaciliteiten. Het zal je paard of pony aan niets ontbreken.

Er is ook een ruim eventing-oefenterrein, waar genoeg uitdagingen staat voor zowel jonge paarden/beginnende ruiters als combinaties die op internationaal niveau aan de wedstrijdsport deelnemen. Voor buitenritten en galoptrainingen kan via de achteruitgang over de landerijen het bos en het strand van het Veluwemeer bereikt worden. Een prachtig gebied wat nog weinig bekend is bij recreanten en daardoor bijzonder rustig is.

Je kan hier overnachten in één van de 4 comfortabele vakantie-appartementen, allemaal voorzien van vloerverwarming en air-condition. Combineer je je verblijf met een training, dan zijn er speciale arrangementen.

Ruiter-/menroutes:

Vanaf de accommodatie rijdt je via een kavelpad zo het bos in en kan je, via een kort stukje fietspad, naar het Veluwemeer rijden waar je buiten de zomermaanden heerlijk doorheen mag rijden.

Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, stro, kuil, paddock aanwezig, weidegang mogelijk, zadelkamer, wasplaats
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport binnenbak, buitenbak, training, begeleiding op buitenritten
Accommodatie
Soort accommodatie appartement

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Stal Naber-Lozeman

  • Type: Accommodatie
  • Type: Appartement,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €87,20

Adres: Mosselweg 9, 8256 RA Biddinghuizen

Beschikbare opties:

Tags: naber lozeman, 8256