• Omschrijving

  B&B Het Seinhuisje ligt aan de rand van het bos bij het idyllische dorp Peest, een esdorp in het mooie Drenthe. Het vrijstaande gastenhuisje is geschikt voor 5 personen en van alle gemakken voorzien. De stalling en weidegang voor je paard of pony is op loopafstand van de accommodatie.

  Peest heeft een prachtige omgeving om paard te rijden of te mennen. Er is veel bos met zandpaden en mooie heide, ideaal voor mooie buitenritten te paard of aangespannen.

  Overnachten kan met een vanaf een verblijf van 2 nachten.

  Lees Meer
 • Verblijf

  Het Seinhuisje (max 5 personen):

  Het Seinhuisje is van alle gemakken voorzien. Vrijstaand huisje, dus volledige privacy. Het verblijf is op de begane grond voorzien van een badkamer met douche, wc en een ruime woonkamer. Er is ook een keuken aanwezig met magnetron, koelkast en mogelijkheid voor het zetten van een kopje thee/koffie, maar er kan niet gekookt worden. Op de bovenverdieping is de slaapkamer waar drie 1-persoons bedden staan en 1 tweepersoons bed. Stalling van fietsen is geen probleem. Ook voor je auto is er ruimte genoeg.

  Lees Meer
 • Omgeving

  Peest heeft 120 inwoners. Je kan hier heerlijk paardrijden, wandelen (Drenthe pad), fietsen en genieten van de rust en ruimte in de omliggende natuurgebieden. Op drie kilometer afstand ligt het plaatsje Norg, ook hier zijn vele restaurants. Fietsenverhuur kan geregeld worden. Wist je dat het Jacobspad of Pelgrimspad- Uithuizen-Hasselt ook door Peest loopt?.

  Tip: Een overdekt zwembad is ook aanwezig in de plaats Norg, 5 minuten rijden vanaf Peest

  Lees Meer
 • Stalling

  Overnachting voor je paard of pony in een keurige stal en hooi zit bij de prijs in. Overdag is er weidegang en uitloop-mogelijkheid.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Vanaf de stalling kun je zo met je paard of pony de prachtige omgeving verkennen met de prachtige bossen en heidevelden.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in stal, weidegang mogelijk, er wordt gevoerd, basisbrok

Extra faciliteiten paardensport

geschikt voor menners, buitenrijbaan

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, lunchpakket mogelijk, rookvrij

Soort accommodatie

B&B

Reviews

Elles

7 juni 2022

Super accommodatie, heel fijn huis met lekkere bedden, een super ontbijt en heerlijke veranda. Paarden staan op fietsafstand … Lees meer

Jouw beoordeling

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten