• Hippisch Bungalowpark De Kloosterhof

Hippisch Bungalowpark De Kloosterhof ligt pal naast het Drents-Friese Wold, tussen de pittoreske dorpjes Appelscha en Elsloo. Je kan hier een prachtige, luxe ingerichte zespersoons bungalow te huren, met toegang tot een zonnige tuin voorzien van natuurlijke omheining.

De Kloosterhof is een geweldige plek om met je paard of pony op vakantie te gaan. Op het park bevindt zich een groot stallencomplex met 20 ruime paardenstallen, voorzien van afspuitplaatsen. Er is ook mogelijkheid tot weidegang. Voldoende parkeergelegenheid voor je trailer en er is ook een mogelijkheid om je menwagen overdekt te stallen.

Vanuit het park kan je direct het bos in. Je kunt hier wandelen, fietsen, mountainbiken, paardrijden en nog veel meer! Voor de mountainbikers zijn er uitdagende parcours door het bos heen en voor de paardenliefhebbers ligt er ruim 75 km ruiter- en menpad, genoeg voor dagenlange ontdekkingstochten. Op 5 minuten van het park is een speciale spartelvijver voor honden en paarden aangelegd.

Ruiter-/menroutes:

Direct vanaf het bungalowpark rij je Nationaal Park Het Drents-Friesewold in. Hier liggen meer dan 75 km aan bewegwijzerde ruiter- en menroutes.

Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, hooi, kuil, er wordt uitgemest, weidegang mogelijk, paddock aanwezig, stro, vlas, houtmot, wasplaats
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie mindervaliden, wifi, huisdieren welkom, rookvrij
Soort accommodatie vakantiehuis

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Hippisch Bungalowpark De Kloosterhof

  • Type: Accommodatie
  • Type: Vakantiehuis,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €84,75

Adres: Kloosterweg 8, 8426 SL Appelscha

Beschikbare opties:

Tags: kloosterhof, drents friese wold, 8426