B&B Markluun ligt in het charmante buurtschap Markluiden bij Heerde, gesitueerd tussen de IJssel en de Veluwe. Je overnacht hier in een vrijstaand vakantiehuisje, met dubbele tuindeuren naar je eigen tuin. Het gastenverblijf heeft 2 slaapkamers en is geschikt voor 3 personen. 's Ochtends wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd met heerlijke verse producten. Voor je paard of pony zijn er diverse mogelijkheden om te overnachten; op stal, in een schuilstal of op de paddock. Ook weidegang is mogelijk.

Te paard of aangespannen kan je hier de prachtige omgeving met landerijen verkennen en binnen 4 kilometer zit je op het knooppuntennetwerk van de Veluwe.

2-persoons Chalet:

Boven is de slaapkamer, beneden is een woonkamer met keukenblok, een badkamer met douche en een apart toilet.De open keuken is voorzien van koelkast met vriesvak, keramische kookplaat, oventje, Nespresso, Senseo en waterkoker en alle kookbenodigdheden.

Je beschikt over het gehele huisje als je voor 3 personen boekt. Bij 1 of 2 personen blijft 1 slaapkamer dicht tenzij je aparte slaapkamers wenst.

De eigenaren hebben eigen paarden, een kat, een lieve, rustige hond en kippen. Honden zijn welkom, maar wel aangelijnd in verband met de loslopende kippen. Honden mogen uiteraard niet op de slaapkamers komen in verband met hygiëne.

De omgeving:

Het charmante buurtschapje Markluiden (Markluun) ligt tussen de IJssel en de Veluwe in, waardoor je beide heel verschillende gebieden kan ontdekken. De accommodatie ligt aan het fiets knooppuntennetwerk langs de Wetering (tussen knooppunten 43 en 93) en er zijn vlakbij ook 4 Klompenpaden.

Tip: Sinds kort is het mogelijk om vlak bij een kanotocht te maken.

Stalling:

Paarden kunnen op stal, in een schuilstal of op de paddock. Tevens weidegang mogelijk.

Ruiter-/menroutes:

Vanuit huis kan je over voornamelijk verharde landweggetjes rijden om de mooie omgeving met vele boerderijen te bekijken. Eveneens via verharde landweggetjes is het ruiter/men knooppuntennetwerk te bereiken (ongeveer 4 km), van waaruit je eindeloos de Veluwe kan ontdekken.

Uiteraard zijn er diverse plaatsen waar je direct bij het bos kan parkeren met je trailer of vrachtwagen. De eigenaren wijzen je graag de weg.

B&B Markluun

Adres:Weteringdijk 10, 8181 RT Heerde
Telefoon:-
Mobiel:06 - 12 730 993
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, overnachting in weide, paddock aanwezig, weidegang mogelijk, hooi, kuil, er wordt gevoerd, stro, vlas, er wordt uitgemest
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie huisdieren welkom, wifi, rookvrij, lunchpakket mogelijk, bagageservice
Soort accommodatie B&B, vakantiehuis

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

B&B Markluun

  • Type: Accommodatie
  • Type: B&B, Vakantiehuis,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €50,00

Adres: Weteringdijk 10, 8181 RT Heerde

Beschikbare opties:

Tags: markluun, veluwe, 8181