Stal De Verloren Beek ligt bij het dorpje Emst, aan de rand van de Veluwe.

Wie samen met zijn paard of pony van de vakantie wil genieten, is hier aan het goede adres. Vanaf het erf rij je direct de bossen in en ben je zo bij de Tongerense- en Gortelse Heide.

Je overnacht zelf in één van de twee recreatiewoningen bij de boerderij, voorzien van alle moderne comfort. Voor je viervoeter zijn er mooie, ruime stallen en grote weides. Geen verkeer, uitsluitend onverharde wegen, geen drukke overgangen,maar alleen natuur, veel natuur.

"Wagenschuur" (2-pers):

gebouwd in 2010 en voorzien van woonkamer met open keuken (4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, koelkast, magnetron, koffiezet apparaat, waterkoker e.d. ), slaapkamermet 2 bedden, ruime badkamer met toilet, douche en wastafel.

"Bakhuisje" (4-pers):

gemoderniseerd woonhuisje (9 x 4 meter), met entree, keuken (4-pits gaskookplaat,koelkast, magnetron, waterkoker, koffiezet apparaat e.d.), zitkamer, eetkamer, douche met toilet. Zolder met aan de voorzijde 2 bedden en aan de achterzijde 1 of desnoods 2 bedden.

Beide huisjes met eigen terrasje, maar er zijn op het erf meerdere terrassen en zitjes die gebruikt kunnen worden.

Door het weiland stroomt de Verloren Beek, een unieke kwelbeek, waar je kunt poedelen.

Honden zijn in overleg welkom, aan de lijn op het eigen terrein, daarbuiten kunnen en mogen zelos lopen (op de bospaden aan de lijn).

De omgeving:

Direct aan de bossen, veel uitrij mogelijkheden, geen verkeer, geen drukke wegen, geen lawaai, uitsluitend onverharde wegen. Veel variatie onderweg en regelmatig kom je wild tegen zoals wilde zwijnen, reeën en edelherten. Voor een paardrijvakantie een eldorado.

Ook als je niet rijdt, kun je je in de omgeving uitstekend vermaken. De Hansen steden Zwolle,Deventer en Zutphen zijn binnen een half uur bereikbaar. Kasteel Cannenburgh in Vaassen is ook erg de moeite waard. In Epe en omliggende dorpen en steden zijn veel restaurants enwinkels te vinden.

Tip: Sauna en Wellness resort De Veluwse Bron ligt op 2 kilometer

Stalling:

5 Ruime stallen die direct aan de weilanden staan en goed en veilig van elkaar zijn gescheiden,waarbij de paarden elkaar wel kunnen zien. Aparte ruimte voor de zadels e.d., een menkar kan overdekt worden geparkeerd. Hooi en stro aanwezig, biks zelf meenemen.

Trailers en auto's kunnen ruim gestald worden.

Ruiter-/menroutes:

Vanaf de accommodatie rij je direct de bossen in. De Gortelse en Tongerense Heide en Het Loo liggen op 3 tot 4 kilometer afstand. Rond Epe is er een knooppunt routesysteem welke weer aansluit op de routes van Nunspeet.

Stal De Verloren Beek

Adres:Grensweg 12, 8166 HJ Emst
Telefoon:0578 - 616 877
Mobiel:06 - 51 064 738
Website:http://www.staldeverlorenbeek.nl
E-mail:info@staldeverlorenbeek.nl
https://www.facebook.com/staldeverlorenbeekvakantie
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, stro, er wordt uitgemest, weidegang mogelijk, hooi, basisbrok, er wordt gevoerd
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, buitenbak
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie mindervaliden, wifi, huisdieren welkom, rookvrij
Soort accommodatie vakantiehuis

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Stal De Verloren Beek

  • Type: Accommodatie
  • Type: Vakantiehuis,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €80,00

Adres: Grensweg 12, 8166 HJ Emst

Beschikbare opties:

Tags: verloren-beek, veluwe, 8166