Vakantiewoning Naanhover Beemden ligt aan de rand van Vaesrade (gemeente Nuth), een klein dorp in de provincie Zuid-Limburg in de regio’s Parkstad en Heuvelland. Nuth staat bekend als regio voor paardenliefhebbers met haar ruiterroutes, maneges en paardenevenementen, dus ideaal dat je bij dit vakantiehuis je paard of pony mee kan nemen. De luxe woning is geschikt voor maximaal 10 personen en heeft daarnaast alle faciliteiten voor paarden, waaronder 5 ruime paardenboxen en weidegang.

Het huis is exclusief voor jou en je gezelschap. Er zijn geen andere gasten. Er loopt een ruiterpad vlak langs de accommodatie en je kan eenvoudig de verschillende ruiterroutes aan elkaar verbinden.

8/10-persoons vakantiehuis:

De woning is geheel vrijstaand en is luxe en sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Er zijn 4 slaapkamers en een slaapbank, 2 badkamers, een volledig ingerichte keuken, sfeervolle woonkamer en een recreatieruimte. Buiten beschik je over een privé terras en tuin en een speelweide met toestellen.

Je verblijf is inclusief energiekosten, bedlinnen, 1 keukenlinnen set en gebruik van de wasmachine en droger. De woning is rookvrij

Huisdieren zijn welkom tegen betaling. Je huurt het volledige perceel van 11.000 vierkante meter dat volledig omheind is. Je huisdier kan dus binnen dit perceel vrij rondlopen. Wel wordt er verwacht je de dat de uitwerpselen opruimt.

De omgeving:

De woning is rustig gelegen aan de rand van een dorp en omgeven door een Natura 2000 gebied. In de omgeving is er voldoende te beleven. Valkenburg ligt op zo'n 15 minuten rijden, Maastricht ligt op zo'n 20-25 minuten rijden, Parkstad Limburg ligt op enkele minuten rijden van de woning en je bent zo in België en Duitsland.

Tip: Ontdek het Heuvelland met de fiets of wandelend door het prachtige landschap, nostalgische dorpjes en authentieke stadjes verscholen tussen groene weides en kleurrijke hoogstamboomgaarden. Zeker de moeite waard!

De omgeving paard-gerelateerd:

De alom bekende en vooraanstaande grote internationale paarden wedstrijden in Limburg zijn bijvoorbeeld Jumping indoor Maastricht in november en de internationale menwedstrijden Horst in april. Jaarlijks worden in Limburg een aantal internationaal gerenommeerde veilingen van sportveulens of -paarden georganiseerd zoals de Limburgse veulenveiling, Dutch Sport Horse Sales en EquineElite. Tijdens de Jaarlijkse Centrale keuring van KWPN Regio Limburg maken de beste rijpaarden en veulens uit de KWPN-fokkerij in Limburg hun opwachting. In de gemeente Nuth wordt ieder jaar een "Dag van het Paard" georganiseerd met allerlei (kinder)activiteiten en shows. In Limburg wordt in diverse gemeenten een paardenmarkt of fokpaardendag georganiseerd met vaak allerlei shows, (kinderactiviteiten en/of keuringen van verschillende paardenrassen. Bijvoorbeeld de Weerter Fokpaardendag en de Paardenmarkt Nuth of de Paardenmarkt in Lottum. Net over de grens in Aken wordt het "CHIO Aken" georganiseerd. Dit is een populaire internationale paardenshow die elke zomer in Aken, Duitsland wordt gehouden.

Stalling:

In de stal zijn 5 ruime paardenboxen aanwezig (2 boxen van 4x4 meter, 2 boxen van 3,5x3 meter en 1 box van 3x3 meter. Er kan een open stal gecreëerd worden. Er is warm water aanwezig in de stal. Keuze uit stro en houtsnippers in de stal. Je kunt onbeperkt gebruik maken van de rijbak (20x40 meter) met een droge en stabiele bodem. De rijbak is tevens verlicht. Er zijn hindernissen aanwezig. Er is een solarium in de stal aanwezig en er is een stapmolen. De zadels en dergelijke kunnen in een afgesloten ruimte opgeslagen worden.

Er is hooi ter beschikking, maar geen brok. Neem dus zelf je paardenvoer mee.

Wil je met meer dan 5 paarden komen? Neem dan contact op met de accommodatie-eigenaren.

Bij de accommodatie zelf kan je géén paarden huren. Er zijn wel diverse maneges in de buurt, waar je bijvoorbeeld ook rijlessen kan nemen.

Ruiter-/menroutes:

De ruiterroute Vaesrade loopt vlak langs de vakantie woning. Daarnaast is het eenvoudig om van de ene route naar de andere over te steken. De routes van Schinnen, Onderbanken en Beek liggen op een steenworp afstand. Het is ook mogelijk om met de trailer naar de Brunssummerheide of naar het Geuldal te gaan. Hier zijn verschillende parkeerplaatsen voorauto's met paardentrailers. Ook daar zijn verschillende ruiterroutes. Deze parkeerplaatsen bevinden zich op zo'n 20 minuten rijden van de vakantiewoning.

Naanhover Beemden

Adres:Naanhofsweg 31, 6361 DP Nuth
Telefoon:-
Mobiel:06 - 49 988 342
Website:http://www.naanhoverbeemden.nl
E-mail:info@naanhoverbeemden.nl
https://www.facebook.com/naanhoverbeemden
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport overnachting in stal, weidegang mogelijk, hooi, stro, houtmot, wasplaats, solarium, zadelkamer
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie huisdieren welkom, wifi, rookvrij
Soort accommodatie groepsaccommodatie (>8 pers.), vakantiehuis

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Naanhover Beemden

  • Type: Accommodatie
  • Type: Groepsaccommodatie, Vakantiehuis,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €148,00

Adres: Naanhofsweg 31, 6361 DP Nuth

Beschikbare opties:

Tags: naanhover beemden, heuvelland, 6361