• Boerderij 't Lant van Texsel

Maak een heerlijke strandrit of neem één van de ruiterpaden door de Texelse bossen! Boerderij 't Land van Texsel ligt op circa 1,5 kilometer van badplaats de Koog op het eiland Texel en is een prima uitgangspunt voor de vele fietsroutes, wandelroutes, ATB routes of ruiterpaden.

Neem je paard of pony mee op vakantie. De overtocht naar Texel duurt 20 minuten en het TESO personeel let er op dat je met je paard voorrang krijgt. Je maatje verblijft in één van de 5 paardenboxen en kan overdag de wei in.

Voor jou heeft 't Land van Texsel twee 2 -persoons kamers op de eerste verdieping boven het woonhuis en een 2-persoons appartement in de stolp op de begane grond. In de ochtend wordt er een heerlijk ontbijt voor je klaar gemaakt met verse broodjes, beleg, verse jus d’orange en koffie of thee.

Ruiter-/menroutes:

Vanuit de accommodatie direct toegang tot het ruiterpadennetwerk die je door de duinen richting het bos of strand brengen. Paardrijden op het strand is alleen toegestaan op de strandslagen paal 9 tot en met 17 en paal 26 tot en met 3.

Boerderij 't Lant van Texsel

Adres:Maaikeduinweg 15, 1796 MN De Koog
Telefoon:-
Mobiel:06 - 13 418 581
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, overnachting in weide, weidegang mogelijk, zadelkamer, stro, houtmot, er wordt gevoerd, basisbrok
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport geschikt voor menners
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie wifi, rookvrij
Soort accommodatie B&B

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Boerderij 't Lant van Texsel

  • Type: Accommodatie
  • Type: B&B,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €60,00

Adres: Maaikeduinweg 15, 1796 MN De Koog

Beschikbare opties:

Tags: lant-van-texsel, texel, eiland, strand, bos