• Manege en Minicamping De Eendracht

Manege De Eendracht ligt bij de plats Vrouwenpolder en is een begrip in Zeeland en ver daar buiten. De minicamping is rustig en heeft mooie ruime plaatsen. Tijdens een verblijf op de minicamping of op een andere accommodatie in de omgeving, is je paard of pony hier van harte welkom.

Er zijn een hoop faciliteiten voor je viervoeter, zoals 2 binnenbakken, een buitenbak, een grote piste met eb- en vloedbodem, een longeerbak, paddocks en weiland. De accommodatie is natuurlijk ook een perfecte uitvalsbasis voor heerlijke bos- en strandritten. Er zijn binnen en buitenboxen waar je paard kan overnachten. In de zomerperiode worden kleinschalige, gezellige ponykampen georganiseerd voor kinderen vanaf 8 jaar. Kortom een bezoek aan Manege De Eendracht is zeker de moeite waard.

Ruiter-/menroutes:

De manege ligt middenin het ruiterroutenetwerk Walcheren. De route is bewegwijzerd en waar paden elkaar raken, zijn zogenaamde knooppunten. Je kunt zo je eigen route uitstippelen. In het strandseizoen moet je er rekening mee houden dat je overdag niet met je paard of pony het strand op mag.

Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in weide, overnachting in stal, er wordt uitgemest, weidegang mogelijk, paddock aanwezig, zadelkamer, stro, wasplaats, vlas, hooi, basisbrok, er wordt gevoerd
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, buitenbak, binnenbak, training, paard huren, begeleiding op buitenritten
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie wifi, huisdieren welkom, geschikt voor trektocht
Soort accommodatie camping, pony-/ruiterkamp (georganiseerd)

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Manege en Minicamping De Eendracht

  • Type: Accommodatie
  • Type: Camping, Pony-/ruiterkamp (georganiseerd),
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €45,00

Adres: Rijkebuurtweg 8, 4354 SE Vrouwenpolder

Beschikbare opties:

Tags: de eendracht, strand, paard huren, 4354