Stal 't Troenkhof ligt in Koudekerke op slechts 400 meter van de duinen en op 1 km van het Zeeuwse strand en de Noordzee. Je kan hier overnachten in het Wagenhuis (6 pers), deel van de Zeeuwse boerderij dat van alle gemakken is voorzien.

Ook je paard of pony komt hier niets te kort. Er is bijvoorbeeld een 20x60 m buitenbak en springmateriaal waar je gebruik van mag maken. Maar het allerbelangrijkste zijn natuurlijk de heerlijke lange strandritten die je vanaf hier kan maken.

De woning grenst aan het natuurgebied met fiets- wandel- en ruiterpaden. Het totaal aan ruiterpaden in de omgeving is zo'n 200 km.

Wagenhuis:

Zeer ruime vakantiewoning, voormalig wagenhuis, op boerenerf. Rolstoel toegankelijk. Alle kamers gelijkvloers.

Geheel is voorzien van vloerverwarming. De woonkamer heeft een zithoek met een tv, een dvd-speler, een cd-speler en een houtkachel. In alle kamers is er een vaste internet aansluiting en wifi. De keuken beschikt over een vaatwasser, een koelkast, een magnetron en een oven. De badkamer is uitgerust met een inloopdouche.

Gehele jaar door beschikbaar. Zonnig eigen terras (50 m2) met tuin en buitendouche.

Het erf:

Er lopen verschillende dieren op de boerderij en er is een kinderspeelplaats. Je (personen)auto kan je voor de deur van het "Wagenhuis" parkeren. Voor een evt vrachtwagen en/of trailer is een aparte parkeergelegenheid.

Huisdieren zijn niet welkom

De omgeving:

In de directe omgeving kan je heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden.

De steden Vlissingen met zijn bruisende boulevards en Middelburg met zijn vele monumentenpanden, liggen op respectievelijk 3- en 5 km afstand. Daar zijn ook diverse musea en andere bezienswaardigheden. Walcheren heeft een schat aan fietsroutes. Langs de routes zijn oplaadpunten voor elektrische fietsen. Zeeuws Vlaanderen en het Belgische Vlaanderen met zijn steden als Brugge en Gent, bereikbaar via de Westerschelde (tol) tunnel of per fiets met het fiets- voetveer Vlissingen – Breskens.

Tip: Het strand bij Dishoek is een schitterend zuidstrand in de monding van de Westerschelde. Dit betekent dat de temperatuur over het algemeen iets hoger is dan elders aan de stranden. Het is regelmatig gekozen tot het schoonste strand van Nederland. Vanaf het strand heb je zicht op voorbij varende zeeschepen op weg naar- of afkomstig uit de havens van Antwerpen, Vlissingen Gent of Terneuzen.

Stalling:

Je paard of pony paard heeft onderdak in de grote schuur waar de stallen zijn gesitueerd. Alle stallen hebben voldoende lichtinval van buiten. De stallen, voorzien van stro, worden voor je uitgemest. Er wordt voldoende hooi / voordroog beschikbaar gesteld. Tegen meerprijs: basisbrok, sportbrok, vlas. Eigen brok meenemen is ook een optie.

Als de omstandigheden het toelaten, staan de paarden op de wei.

De poetsplaats met solarium (meerprijs) bevinden zich ook in deze schuur. Bij iedere stal is een afsluitbare zadelkast. De verharde paddocks hebben een oppervlakte van ongeveer 50 m2.

De rijbak, voorzien van een beregeningsinstallatie en verlichting, is 20 x 60 mtr. Verder is er ook een aparte bak om te longeren. Aan de overkant van de boerderij is een speciaal voor pony's en paarden aangelegd terrein met o.a. hindernissen en een waterpartij. Hier kan vrijblijvend gebruik van gemaakt worden.

Ruiter-/menroutes:

De ruiterpaden beginnen bij de boerderij (212 km ruiterroutes, zie gemeente Veere). Strandopgang 400 m vanaf de accommodatie.

Stal 't Troenkhof

Adres: Strandweg 9, 4371 PJ Koudekerke
Telefoon: -
Mobiel: 06 - 18 050 510 of 06 - 53 776 670
E-mail: boerderijtroenkhof@gmail.com
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in weide, overnachting in stal, weidegang mogelijk, er wordt uitgemest, paddock aanwezig, zadelkamer, stro, vlas, wasplaats, solarium, hooi, kuil, basisbrok, sportbrok, er wordt gevoerd
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, buitenbak
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie mindervaliden, wifi, rookvrij
Soort accommodatie vakantiehuis

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Stal 't Troenkhof

  • Type: Accommodatie
  • Type: Vakantiehuis,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €49,95

Adres: Strandweg 9, 4371 PJ Koudekerke

Beschikbare opties:

Tags: troenkhof, strand, 4371