Warning: A non-numeric value encountered in /home/id100232/domains/paardenbed.nl/public_html/catalog/controller/module/module_joiner.php on line 24Warning: A non-numeric value encountered in /home/id100232/domains/paardenbed.nl/public_html/catalog/controller/module/module_joiner.php on line 24 Huijbergse Paarden3daagse
Huijbergse Paarden3daagse

Huijbergse Paarden3daagse

Geplaatst door: Paard & Bed Gepubliceerd: 14-05-2016 Gelezen: 1695 Reacties: 0

Origineel bericht geplaatst op 20 augustus 2013


De Huijbergse Paarden3daagse werd voor het eerst in 2010 als experiment georganiseerd en er waren toen 125 deelnemers. Inmiddels is deze meerdaagse uitgegroeid tot en waar evenement voor ruiters en menners en trekt deelnemers van ver buiten de regio.


Foto: Huijbergse Paarden3daagse

Huijbergen en omstreken heeft veel ruiterpaden en land- en boswegen. Deze ruime uitrijmogelijkheden en de mooie omgeving vormen de ingrediënten voor dit bijzondere recreatief paardensportevenement. De paardendriedaagse wordt in september gehouden en ruiters en menners kunnen 3 dagen de duidelijk aangegeven routes rijden die door de organisatie zijn uitgezet.

De Huijbergse paarden3daagse zal een unieke ervaring zijn voor menig paardenliefhebber, maar met dit evenement wordt ook even stilstaan bij het lot van duizenden manegepaarden in Nederland. Omdat de organisatoren vinden dat deze dieren, net als elke andere werknemer, een pensioen verdienen, en hebben zij zich als doel gesteld dat de opbrengst van de Huijbergse paarden3daagse geheel ten goede komt aan de Stichting Manegepaarden Pensioenfonds.


Reacties

Schrijf en reactie