Warning: A non-numeric value encountered in /home/id100232/domains/paardenbed.nl/public_html/catalog/controller/module/module_joiner.php on line 24Warning: A non-numeric value encountered in /home/id100232/domains/paardenbed.nl/public_html/catalog/controller/module/module_joiner.php on line 24 Paardenvierdaagse Zorgvlied
Paardenvierdaagse Zorgvlied

Paardenvierdaagse Zorgvlied

Geplaatst door: Paard & Bed Gepubliceerd: 14-05-2016 Gelezen: 1081 Reacties: 0

Origineel bericht geplaatst op 19 augustus 2013


De Paardenvierdaagse Zorgvlied werd voor het eerst georganiseerd in 2006. Dit bleek een enorm succes; 140 enthousiaste deelnemers uit alle delen van Nederland kwamen naar Zorgvlied om 4 dagen lang, aangespannen of onder het zadel, te genieten van het Drents Friese Wold en omgeving. Deze meerdaagse wordt altijd in september gehouden. Zorgvlied is een dorp in de gemeente Westerveld. Het ligt vlakbij de grens met de provincie Friesland.

Er worden ieder jaar vier gevarieerde routes, elk met een lengte van ca. 25 km uitgezet. De prachtige ongerepte natuur van nationaal park Drents Friese Wold en Boschoord blijkt een eldorado voor ruiters en menners. Ruimte, rust en de gemoedelijke sfeer zijn de kenmerken van de paardenvierdaagse van Zorgvlied.

Dagelijks wordt gestart vanaf een vast start/finishterrein midden in het dorp. Een ruime gelegenheid voor parkeren en bovendien accommodaties voor deelnemers en hun paarden is hier beschikbaar.

Op de 3e dag wordt er een feestavond georganiseerd met gezellige muziek en een lekkere barbecue. Overigens is er dagelijks op en rondom het startterrein gelegenheid andere deelnemers te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje.

Zin gekregen in de vierdaagse van Zorgvlied. Opgeven kan via deze link. Meer buitenritten en meerdaagsen vind je op onze evenementenkalender.

Tags: zorgvlied, paardenvierdaagse, meerdaagse, drents-friese-wold,

Reacties

Schrijf en reactie