Op de grens van België en Nederland, omgeven door prachtige natuur, ligt vakantiewoning Pelterheggen. Een luxe vakantiewoning voor 8 personen voorzien van alle comfort. Het vakantiehuis is vrij gelegen aan de rand van weilanden met zicht op het Kempische landschap. Een ideale locatie om even tot rust te komen.

Hier kan je paard of pony gewoon mee op vakantie. Er is een stal met 2 paardenboxen en een ruime weide. Limburg is een echte paardenprovincie. Middels de bekende knooppunten kan je je eigen route samenstellen zowel in België als in Nederland. Na één van de vele ruiterroutes in de omgeving te hebben verkend, kunnen de paarden lekker uitrusten in stal of vrijlopen in de weide. De stal is ruim genoeg om ook je koets te kunnen plaatsen en voor je auto met trailer is er een parkeerplaats binnen het terrein.

8-persoons vakantiewoning:

De vakantiewoning is geschikt voor 8 personen (+1 baby). Met 4 slaapkamers, 2 badkamers en ruime woon- en leefkamers. Gezellig nagenieten van een dagje vertoeven in de regio kan op het ruime terras met een lekker streekproductje in de zon.

De omgeving:

Op zoek naar een afwisselend en verrassend landschap van stuifduinen tot moerassen? Onze vakantiewoning is omgeven door natuurgebieden zoals Bosland en De Groote Heide. Het is een geweldige startplek voor gevarieerde ruiter- en menroutes of voor een bijzondere wandel- en fietservaring. Bosland is overigens het meest avontuurlijke kindvriendelijke bos van Vlaanderen.

Stalling:

De paardenstal is ingericht met 2 paardenboxen. Je paard of pony wordt verwend met vers water, hooi en vrije weidegang. In de stal is ruimte voor verzorging van je paard en om je gareel veilig op te bergen. Ook je koets kan droog gestald worden. De nachtweide is op verzoek flexibel in te rasteren.

Ruiter-/menroutes:

De knooppuntenroutes liggen op 500 m afstand en brengen je naar bijzondere plekken in het Limburgse landschap, door de bossen, over de heide of het Kempische landschap.

Vakantiewoning Pelterheggen

Adres:Broeseinderdijk 12, 3910 Pelt België
Telefoon:-
Mobiel:0032 496 298 547
Website:http://www.pelterheggen.be
E-mail:info@pelterheggen.be
https://www.facebook.com/Pelterheggen
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, overnachting in weide, weidegang mogelijk, hooi, stro, houtmot
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie wifi, rookvrij
Soort accommodatie vakantiehuis

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Vakantiewoning Pelterheggen

  • Type: Accommodatie
  • Type: Vakantiehuis,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €82,50

Adres: Broeseinderdijk 12, 3910 Pelt België

Beschikbare opties:

Tags: pelterheggen, kempen, B3910