• Tante Rose

Vakantiewoning Tante Rose ligt bij het dorpje Wapse, centraal gelegen tussen de Nationale Parken Drents-Friese Wold en het Dwingelderveld. Hier kun je eindeloos fietsen, wandelen en paardrijden. Kortom, een heerlijke plek voor een korte of langere, actieve of juist ontspannen korte of langere vakantie in een prachtige, typisch Drentse omgeving.

Het zelfstandige vakantiehuis is sfeervol ingericht en biedt veel privacy, een eigen ingang en een volledig omheinde privé tuin. Tante Rose is geschikt voor 4 personen en voorzien van vloerverwarming en goede isolatie, dus ook in de wintermaanden geschikt voor een comfortabel verblijf. Voor je paard of pony is er stalling aanwezig en mogelijkheid voor weidegang.

Ruiter-/menroutes:

De accommodatie ligt op steenworp afstand van het Drents Friese wold met diverse ruiter en menroutes. Een mega mooi gebied met 175 km ruiterpad.

Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, overnachting in weide, paddock aanwezig, weidegang mogelijk, hooi, er wordt gevoerd, vlas, er wordt uitgemest
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, buitenbak
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie huisdieren welkom, geschikt voor trektocht
Soort accommodatie vakantiehuis

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Tante Rose

  • Type: Accommodatie
  • Type: Vakantiehuis,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €65,00

Adres: Soertse 5, 7983 KC Wapse

Beschikbare opties:

Tags: tante rose, drents friese wold, dwingelderveld, 7983