Warning: A non-numeric value encountered in /home/id100232/domains/paardenbed.nl/public_html/catalog/controller/module/module_joiner.php on line 24Warning: A non-numeric value encountered in /home/id100232/domains/paardenbed.nl/public_html/catalog/controller/module/module_joiner.php on line 24 P&B bij De Renderklippen Hoeve
P&B bij De Renderklippen Hoeve

P&B bij De Renderklippen Hoeve

Geplaatst door: Paard & Bed Gepubliceerd: 14-05-2016 Gelezen: 1080 Reacties: 0

Origineel bericht geplaatst op 9 juli 2013


We rijden richting Epe op de Veluwe. Wat gelijk opvalt is dat we in een paardenprovincie zijn aangekomen. Overal staan paarden lekker te grazen in de wei en zien we uitgestrekte bossen. We krijgen al zin om heerlijk te gaan rijden met onze paarden. We zijn bijna op onze bestemming. De laatste paar honderd meter rijden we over een doodlopend zandpad dat alleen toegankelijk is voor omwonenden en paarden

We stoppen in een bosrijke omgeving bij De Renderklippen Hoeve . Twee vrolijk blaffende honden begroeten ons aan het hek. Helga, de eigenaresse van de De Renderklippen Hoeve had ons al horen aankomen en ontvangt ons hartelijk.

Wat een rust

Wat een rust heerst er hier. We horen alleen de vogels fluiten en de paarden hinniken. Helga neemt ons mee naar het charmante vakantiehuisje dat staat op hun terrein. Het huisje oogt modern en fris en heeft een mooi rieten dak. Het is zowel in de zomer als de winter afgescheiden door groen van het woonhuis, zodat je kunt genieten van je privacy. Wil je bijkomen van je rit of buiten een bakje koffie drinken; aan de voorkant van het huisje is een fijn zonnig terras met loungebank.

Het huisje heeft twee verdiepingen. De beneden verdieping heeft een ruime woonkamer die modern is ingericht, een keuken, een ruime badkamer en een apart zelfstandig toilet. Met een mooie houtentrap ga je naar bovenverdieping waar twee frisse witte kamers aanwezig zijn. Ieder kamer heeft twee losse bedden met dekbedden. De bedden liggen heerlijk en we moeten ons inhouden om niet even een dutje te doen.


Begroet door je paard

Wil je dichtbij je paard overnachten dan is dit de plek. De paardenstallen liggen recht tegenover het huisje. Je stapt de voordeur uit en je wordt gelijk begroet door je paard. De paardenstallen zijn ruim en hebben allemaal een buitenluik. De eigenaren zijn echte paardenmensen en hun eigen paarden staan er ook. Zo staat je paard nooit alleen. Er is een afspuitplaats en voldoende ruimte voor je spullen. Het is een heerlijk plek voor je paard om te overnachten.

Ruiterpaden met knooppuntenroute

Wil je in de bak rijden, is dat geen enkel probleem. Er is een schitterende 20x40 buitenbak beschikbaar. maar het leukste is toch naar het bos. Je stapt gelijk vanuit de hoeve op het ruiterpad en het is ook erg veilig omdat je geen drukke weg hoeft over te steken met je paard. Alle ruiter- en menpaden hebben een knooppuntenroute zodat je niet kunt verdwalen. Vind je het gezelliger om met zijn tweeën op pad te gaan of wil je eerst de omgeving verkennen? Helga gaat graag met haar paard met je mee.

Geen eigen trailer

Wil je graag met je paard op vakantie, maar heb je geen trailer of vind je het eng om een lang stuk te rijden met de trailer? Helga en haar man komen je graag tegen betaling ophalen. Zo kan je rustig aan je vakantie beginnen.

Tags: renderklippen-hoeve, veluwe

Reacties

Schrijf en reactie