• Vakantiehuis Peelhoven

Vakantiehuis Peelhoven ligt net buiten Venhorst, tussen Uden en Gemert in de prachtige omgeving van de Brabantse Peel. De staatsbossen van Sint Anthonis omvatten circa 1000 hectare. Uitgestrekte naaldbossen vormen het leeuwendeel van de boswachterij, maar er is meer te zien. Heidevelden, veenplassen en vochtige graslanden wisselen de bossen regelmatig af. De vakantiewoning bevindt zich in het voorhuis van de boerderij en is geschikt voor maximaal 8 personen. Achter in de tuin is een houtgestookte zwemhottub geplaatst, welke je tijdens je verblijf kunt huren.

Kom je hier met je eigen paard of pony op vakantie, dan kan je natuurlijk de mooie omgeving ontdekken, maar ook eens van een andere instructeur les krijgen of een workshop volgen. In de ruime stal bevinden zich 10 luxe stallen en ook weidegang is mogelijk. Ervaren ruiters/amazones zonder eigen paard hebben de mogelijkheid om gebruik te maken van de 2 eigen paarden van de eigenaren. Een absolute vereiste hiervoor is dat je over voldoende rij-ervaring beschikt en maximaal 90 kg bent.

Ruiter-/menroutes:

In de directe omgeving is het mogelijk door natuurgebieden en over (onverharde) wegen prachtige buitenritten te maken.

Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, er wordt uitgemest, weidegang mogelijk, stro, houtmot, wasplaats, er wordt gevoerd, basisbrok
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, buitenbak, training, paard huren
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie wifi, huisdieren welkom
Soort accommodatie vakantiehuis

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Vakantiehuis Peelhoven

  • Type: Accommodatie
  • Type: Vakantiehuis,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €72,00

Adres: Peelkensweg 3, 5428 NM Venhorst

Beschikbare opties:

Tags: peelhoven, peel, paard huren