Voor accommodatie eigenaren

Het idee achter Paard en Bed

Paard en Bed is voortgekomen uit een aantal enthousiaste amazones en ruiters die zelf graag op pad gaan met hun paard. Er zijn zoveel leuke, mooie en comfortabele accommodaties waar je met je paard en/of pony kan logeren, alleen moest je ze overal en nergens zoeken. Dat is de drijfveer geworden; Een verzamelsite te maken om het makkelijker maken om de ideale slaapplaats te vinden voor jou en je paard. Inmiddels heeft PaardenBed.nl een grote naamsbekendheid in de paardensport en -recreatie en scoort hoog in de zoekmachines.

Uw accommodatie aanmelden

Biedt uw accommodatie overnachtingsmogelijkheid voor gasten en hun eigen paard of pony en staat dit ook op uw website vermeld, dan vermelden wij u graag op onze site.

Wij bieden 2 soorten vermeldingen:

  • Gratis vermelding met alleen een korte omschrijving van de accommodatie, adres, een vanaf-prijs en een algemene foto van Paard & Bed De accommodatie wordt weergegeven op een kaartje van google maps, zodat bezoekers meteen de locatie kunnen zien. Wilt u van deze gratis mogelijkheid gebruik maken, kunt u uw accommodatie aanmelden via het aanmeldformulier voor een beknopte vermelding.

  • Uitgebreide vermelding waarbij naast een korte omschrijving, een uitgebreide omschrijving van het gastenverblijf, de omgeving en de stalling getoond wordt en extra zoekmogelijkheden voor de toekomstige gasten gegeven wordt. Verder wordt er uitgebreide contactinformatie gegeven, waaronder website van de accommodatie, e-mailadres, Facebookpagina etc. De accommodatie wordt weergegeven op een kaartje van google maps, zodat bezoekers meteen de locatie kunnen zien. 1 hoofdfoto geplaatst met mogelijkheid voor veel extra foto's (alle foto's in een vast formaat van 800x600 pixels). Betalende vermeldingen staan bij de betreffende provincie altijd boven de gratis vermeldingen. Eventuele tekstuele wijzigingen en wijzigen van foto's worden kosteloos door ons gedaan. Een uitgebreide vermelding kost € 25,-- exclusief BTW per jaar. Bij aanmelding berekenen wij daarnaast éénmalig € 10,-- ex BTW inschrijfkosten. U kunt uw accommodatie aanmelden voor een uitgebreide vermelding via het uitgebreide aanmeldformulier. Foto's kunnen apart naar ons gemaild worden of worden, in overleg met u, van uw website of Facebookpagina gehaald.

Leveringsvoorwaarden

Bij uw aanmelding, gratis of betaald, vragen wij u akkoord te gaan met onze leveringsvoorwaarden. Deze kunt u hier nalezen.

Geen reserveringssysteem dus géén boekingskosten

Je kunt bij Paard en Bed niet online reserveren, een bewuste keuze. Gasten moeten zelf contact op te nemen en boeken rechtstreeks. Op deze manier hoeven er geen reserveringskosten berekend te worden en is er ook geen conflict met bestaande boekingssystemen.

Informatie wijzigen / uitbreiden

Staat uw accommodatie al op PaardenBed.nl en wilt u de informatie wijzigen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Eventuele tekstuele wijzigingen en wijzigen van foto's worden kosteloos door ons gedaan. Wilt u uw gratis vermelding omzetten naar een uitgebreide vermelding, maak dan gebruik van ons aanmeldformulier voor een uitgebreide vermelding.

Reviews

Vraag uw gasten, die met hun paard of pony bij u geweest zijn, zeker een recensie te schrijven. Het helpt niet alleen toekomstige gasten een beter beeld te krijgen van uw accommodatie, de reviews van de diverse accommodaties worden ook op onze home pagina in een soort carrousel getoond. Een extra gratis attentie-moment dus!

Prijsindicatie

Paard en Bed hanteert een 'vanaf-prijs' per persoon per nacht op de website d.m.v. een vaste formule. De prijzen op de site worden als volgt berekend:

  • prijzen zijn per persoon per nacht, inclusief stalling paard,
  • prijzen gaan uit van een weekend (twee nachten) en twee personen op een kamer,
  • de prijzen zijn gebaseerd op het laagseizoen,
  • in de prijs zitten geen extra opties; het is de minimum prijs. Als je voor voer extra betaalt, dan zit dat niet in de prijs, maar als voer in de basisprijs zit, dan zit het wel in de prijs op de site.

We realiseren ons dat één enkele prijs niet altijd recht doet aan de verschillende opties die u biedt en de verschillen per seizoen. Desondanks denken we dat onze rekenmethode een goed compromis biedt voor zowel aanbieders als gasten. Bent u het niet eens met de getoonde prijzen, neem dan contact met ons op, zodat we dit in overleg kunnen aanpassen.

Facebook en Twitter

Paard en Bed heeft ook een eigen Facebook pagina met een steeds groter wordende groep volgers. Op onze pagina delen we regelmatig reviews die gasten gegeven hebben, zetten we regelmatig accommodaties in de schijnwerpers en delen we speciale acties. Wilt u hier meer over weten, neem dan contact met ons op. Reviews en aanbiedingen worden ook regelmatig gedeeld via ons twitter account.

Nieuwsbrief voor onze partners

Nieuwe partners kunnen op het aanmeldformulier aangeven of ze onze nieuwsbrief willen ontvangen. Onze nieuwsbrief is voor ons de manier om contact te houden met de accommodatie eigenaren die een vermelding bij ons hebben. Maximaal 4x per jaar delen we met alle accommodaties wetenswaardigheden, tips en aanbiedingen om meer (hippische) toeristen aan te spreken en daardoor ook meer boekingen te krijgen, maar o.a. ook ontwikkelingen op het gebied van ruiter- en menroutes.