Warning: A non-numeric value encountered in /home/id100232/domains/paardenbed.nl/public_html/catalog/controller/module/module_joiner.php on line 24Warning: A non-numeric value encountered in /home/id100232/domains/paardenbed.nl/public_html/catalog/controller/module/module_joiner.php on line 24 Stevige zadeltassen
Stevige zadeltassen

Stevige zadeltassen

Geplaatst door: Paard & Bed Gepubliceerd: 14-05-2016 Gelezen: 1301 Reacties: 0

Origineel bericht geplaatst op 3 juni 2013


Als je een tocht maakt met je paard, is het handig om spullen mee te kunnen nemen. Tenslotte moet je ook onderweg kunnen zorgen voor je paard én voor jezelf. Zie ook onze checklist.

Barefoot

Wij bekeken deze nylon zadeltas van het merk Barefoot. Dit merk, bekend van de boomloze zadels, maakt producten waarbij het welzijn van het paard voorop staat.

Handig

De zadeltas bestaat uit twee zijtassen van ongeveer 27x27 cm en een grotere tas in het midden die met klittenband wordt vastgezet en onderweg makkelijk kan worden losgehaald. De tassen hebben lekker veel vakken; twee voor de bidons die bij de tassen worden geleverd en een apart vakje voor je telefoon.

Er worden verschillende en voldoende lange riempjes meegeleverd waarmee je alles goed kunt vastmaken zodat het ook na een lekkere galop nog op z'n plaats zit.

Paardvriendelijk

De tassen zijn gemaakt van sterk nylon en hebben een dikke voering zodat het voor de paarden zacht aanvoelt, ook als je veel spullen meeneemt.


De zadeltas is te koop in het zwart en in het bruin via www.barefoot-saddle.nl.

Tags: zadeltas

Reacties

Schrijf en reactie