Over Paard & Bed

Bij Paard & Bed vind je de leukste accommodaties voor jou en je paard in Nederland, België en grensstreek Duitsland. We hebben een selectie gemaakt van hotels, bed-and-breakfasts, vakantiehuisjes, chalets, appartementen, stacaravans, trekkershutten, (mini)campings en zelfs een pipowagen of een tipi waar je heerlijk kunt overnachten én waar ook je paard goed en veilig de nacht door kan brengen.

Zorgeloos op vakantie met je paard

Omdat iedere ruiter en menner, maar ook ieder paard of pony anders is, bestaat er niet één ideale overnachtingsaccommodatie. Wat we wel allemaal delen is dat we het beste willen voor onze paarden. Op PaardenBed.nl vind je informatie over accommodaties en de faciliteiten die er voor je paard of pony aangeboden worden.

Vind de accommodatie die bij je wensen past

 1. Bovenin, onder het kopje Accommodaties, kan je het land van je voorkeur aanklikken. Daarna kan je per provincie of deelstaat klikken. Je krijgt dan alle accommodaties in die provincie te zien. Eerst worden de accommodaties getoond die gekozen hebben voor een uitgebreide vermelding. Daarna volgen de accommodaties met een beknopte vermelding, te herkennen aan een algemene afbeelding met ons logo.
 2. In de linker kolom staan filtermogelijkheden, zodat je sneller bij een accommodatie uitkomt, die aan jouw verwachting voldoet. Je kunt zoeken op:
  • Type accommodatie
  • Faciliteiten voor wat betreft stalling
  • Faciliteiten voor paardensport
  • Faciliteiten specifiek voor de accommodatie
  Je kunt ook filteren op Prijs. Houd er rekening mee dat de prijzen die getoond worden vanaf-prijzen zijn die berekend zijn op basis van 1 persoon en 1 paard/pony. Meer hierover lees je hier (link naar Over prijzen op Paard & Bed)
 3. Op de Homepagina kan je ook een zoekwoord ingeven. Dat kan een naam van een accommodatie zijn, maar ook bijvoorbeeld een favoriete gebied waar je wilt rijden, zoals Veluwe of Strand. Je krijgt dan eerst alle accommodaties te zien die aan je zoekwoord voldoen, daarna artikelen uit eventuele blogberichten en pagina's

Eerlijke reviews

Op Paard & Bed kunnen ruiters en menners hun bevindingen over een accommodatie plaatsen. Vaak zijn dat mooie 4 of 5 sterren reviews, maar soms ook beoordelingen met 1 of 2 sterren. In zo’n geval wordt altijd eerst contact gezocht met de betreffende accommodatie. De reactie van een accommodatie wordt altijd onder zo’n review geplaatst, want een verhaal heeft altijd 2 kanten. Zo kan je zelf oordelen of de beoordeling invloed heeft op jouw keuze.

Boeken via Paard & Bed

Je kunt bij Paard & Bed nog niet online reserveren. Wil je weten of een accommodatie beschikbaar is, dan kun je rechtstreeks contact opnemen met de accommodatie of het contactformulier invullen dat rechts staat, onder de contactgegevens van de accommodatie. Wij zorgen dan dat de accommodatie zo snel mogelijk contact met je opneemt.

We krijgen de meeste informatie van de accommodatie-eigenaren. We doen ons best om de informatie te checken, maar we kunnen geen garanties geven. Soms klopt de informatie niet meer. Controleer daarom, voordat je boekt, altijd de informatie bij de eigenaar van de accommodatie. Paard en Bed is niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve informatie.

Zie je informatie die niet klopt, dan willen we dat natuurlijk wel heel graag weten. We passen het graag aan. Ben jij er als bezoeker zelf geweest; schrijf dan een recensie zodat meer mensen kunnen leren van jouw ervaringen.

Let op!

We krijgen de meeste informatie van de accommodatie-eigenaren. We doen ons best om de informatie te checken, maar we kunnen geen garanties geven. Soms klopt de informatie niet meer. Controleer daarom, voordat je boekt, altijd de informatie bij de eigenaar van de accommodatie. Paard en Bed is niet verantwoordelijk voor eventuele foutieve informatie.

Prijzen zijn een indicatie van de prijs per persoon en 1 paard/pony per nacht, gebaseerd op een weekend met z’n tweeën. Meer informatie hierover lees je hier.

Accommodatie aanmelden

Ben je eigenaar van een accommodatie? Op onze pagina voor accommodatie-eigenaren vind je informatie over aanmelden, wijzigingen doorgeven enz.

Accommodatie aanmelden