• Bed & Breakfast De Meren

Bed & Breakfast De Meren ligt verscholen in de Langdorpse bossen vlakbij Aarschot en Leuven. Hier laat je de drukte van alledag even achterwege en geniet je volop van de rust van de natuur.

De vijf gezellige tweepersoons gastenkamers hebben elk een eigen badkamer en zijn voorzien van alle comfort. Vanuit de ontbijtruimte en de ruime lounge met houtkachel heb je een prachtig zicht op de bossen rondom.

Ook eigen paarden zijn welkom. Je paard of pony kan overnachten op een naburige weide. De weide is te zien vanuit je kamer. De B&B ligt aan één van de ruiter- en menroutes door het Hageland, maar ligt ook vlakbij het natuurdomein De Merode. Dit prachtige gebied is zo uitgestrekt dat je er te paard trektochten van 3 tot 7 uur kunt maken zonder op de openbare weg te komen.

Ruiter-/menroutes:

De accommodatie ligt aan 1 van de men-en ruiterroutes door Hageland. Er zijn hier 9 individuele ruiter- en menroutes uitgestippeld van telkens ongeveer 30 kilometer. Ze kunnen worden ingekort of uitgebreid via onderlinge verbindingen

Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in weide, weidegang mogelijk, zadelkamer
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie wifi, geschikt voor trektocht
Soort accommodatie B&B

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Bed & Breakfast De Meren

  • Type: Accommodatie
  • Type: B&B,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €52,50

Adres: Merenstraat 40, 3201 Aarschot België

Beschikbare opties:

Tags: meren, hageland, merode, B-3201