De Cromvoirtse Bed & Breakfast ligt in het hart van Cromvoirt, aan de rand van de Vughtse Heide, De IJzeren Man en De Loonse en Drunense duinen. Door de polder rijd je zo naar 's Hertogenbosch toe. Deze accommodatie biedt alles voor een fantastische vakantie met je paard of pony. Er zijn 3 ruime vakantie-appartementen en 4 comfortabele paardenstallen. Je paard of pony kan ook gebruik maken van één van de weides.

Rond de Bed and Breakfast zijn ruime ruiter- en menpaden, waar je onderweg op vele mooie plekken kan pauzeren met je paard.

Vakantie-appartementen:

Er zijn 3 luxe, rookvrije en ruime appartement. Alle appartementen zijn voorzien van een privé badkamer en een slaapkamer op de eerste verdieping. Ontbijt is inbegrepen. Televisie en WIFI zijn aanwezig. Ook is er een kleine koelkast aanwezig en op aanvraag en combi magnetron. 1 appartement is toegestaan voor 1 hond. Appartement 2 kan worden gereserveerd met max. 2 kinderen, hier is een luxe slaapbank op de begane grond. Appartement 3 beschikt over de volle zijkant over een groot raam, waardoor je uit kan kijken over de weide van je paard of pony, waarachter ook de koeien staan te grazen.

De omgeving:

De Cromvoirtse Bed and Breakfast ligt aan De Vughtse Heide, De IJzeren man en De Loonse en Drunense Duinen.

Tip: Combineer je paardrij-vakantie met een bezoek aan attractiepark De Efteling

Stalling:

Je paard of pony overnacht in 1 van de 4 ruime paardenstallen 3,5 x 3,5 m . Het verblijf is inclusief stro, hooi/kuil en water. Krachtvoer is op aanvraag mogelijk. Weidegang is ook op aanvraag mogelijk, wij bieden verschillende weides aan. Afsluitbare zadelkasten.

Ruiter-/menroutes:

De accommodatie ligt aan De Vughtse heide, De IJzeren man en De Loonse en Drunense Duinen, met vele men- en ruiterpaden.

De Cromvoirtse Bed & Breakfast

Adres:Sint Lambertusstraat 96, 5266 AH Cromvoirt
Telefoon:-
Mobiel:06 - 12 709 525
Website:http://www.decromvoirtsebenb.nl
E-mail:info@decromvoirtsebenb.nl
https://www.facebook.com/decromvoirtsebedandbreakfast
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, overnachting in weide, paddock aanwezig, weidegang mogelijk, basisbrok, hooi, kuil, er wordt gevoerd, stro, vlas, er wordt uitgemest, wasplaats, zadelkamer
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie huisdieren welkom, wifi, rookvrij, mindervaliden, lunch mogelijk, lunchpakket mogelijk, bagageservice
Soort accommodatie appartement, B&B, kamer

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

De Cromvoirtse Bed & Breakfast

  • Type: Accommodatie
  • Type: Appartement, B&B, Kamer,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €52,50

Adres: Sint Lambertusstraat 96, 5266 AH Cromvoirt

Beschikbare opties:

Tags: cromvoirtse, loonse drunense duinen, ijzeren man, vughtse heide, 5266