De Koeien van Sinnige ligt In Appelscha, vlak bij het Drents Friese Wold, een geweldig paardrijgebied. Bij deze accommodatie ben je dichtbij de koe, dichtbij de boer en dichtbij de natuur. Met al het goede wat het boerenleven te bieden heeft. Geniet van de rust, prachtige omgeving en maak kennis met het echte boerenleven!

Je overnacht hier in een vakantie-appartement dat van alle gemakken voorzien is en voor je paard of pony is er plek in 1 van de 2 stallen.

Appartement:

In het appartement heb je een mooie ruime woonkamer met originele gebinten,een modern keukenblok met vaatwasser, een slaapkamer met heerlijke boxspring bedden en hieraan grenzend een ruime badkamer met douche, toilet en wasmachine.Vanaf je balkon heb je uitzicht op de stal en de drachtige koeien

Zolderkamer:

Op de ruime zolderkamer is plek voor 2 extra personen.

De omgeving:

Hier kom je voor de rust en de natuur! Niet allen het Drents Friese Wold is hier om de hoek, op de grens van Friesland en Drenthe ligt nog een uitgestrekt natuurgebied, het Fochteloërveen. Dit is één van de laatste gebieden met hoogveen in West-Europa.

Tip: Diever ligt op 13 km afstand en heeft veel te bieden. Er zijn gezellige cafés, eethuisjes en terrassen.

Stalling:

tekst tekst.2 ruime stallen, (beperkt) weidegang. Krachtvoer is tegen betaling beschikbaar.

Je kan gebruikmaken van de mooie ruime rijbak van ongeveer 22 x 50 meter waarin je kunt rijden, longeren of de paarden even de benen kunt laten strekken.

Ruiter-/menroutes:

Het Drents Friese Wold biedt 175 kilometer aan men- en ruiterroutes en er is een spartelvijver op 3 km. De ruiter- en menroutes beginnen op zo'n 500 meter vanaf de accommodatie.

De Koeien van Sinnige

Adres:De Bult, 6, 8426 SK Appelscha
Telefoon:-
Mobiel:06 - 27 455 260
Website:http://www.dekoeienvansinnige.nl
E-mail:info@dekoeienvansinnige.nl
https://www.facebook.com/dekoeienvansinnige
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, paddock aanwezig, weidegang mogelijk, basisbrok, hooi, er wordt gevoerd, stro, er wordt uitgemest, zadelkamer
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, begeleiding op buitenritten, buitenbak
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie huisdieren welkom, wifi, rookvrij, lunch mogelijk, lunchpakket mogelijk, avondeten mogelijk, geschikt voor trektocht, bagageservice
Soort accommodatie appartement, B&B

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

De Koeien van Sinnige

  • Type: Accommodatie
  • Type: Appartement, B&B,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €77,50

Adres: De Bult, 6, 8426 SK Appelscha

Beschikbare opties:

Tags: naam acco, natuurgebied, cijfers postcode