• De Laurier

Centrum De Laurier ligt in de Gelderse plaats Alphen en is een sfeervolle accommodatie met een workshopruimte van 98 m2 voor het geven van cursussen en workshops. Boven deze ruimte ligt een knusse slaapzolder van 72 m2 voor de B&B gasten. Voor de paardenliefhebber is er een stal beschikbaar van 4 bij 4m, met uitloopruimte. Verder is er een rijbaan van 20 bij 50 meter met verlichting en sproei installatie, een overdekte poetsplaats, parkeergelegenheid en weidegang. De ruime tuin, met diverse terrassen, geeft direct toegang tot een natuurgebied. Je kunt fietsen toeren en wandelen, genietend van de rust en ruimte, vergezichten, nostalgische dijkhuisjes en de vele pontjes die de oevers van de Waal en Maas met elkaar verbinden.

Tevens bestaat de mogelijk om te werken aan jezelf op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustwording en spiritualiteit. Er worden workshops gegeven in paardenspiegelen, paardrij - en menles voor beginners. Neem de teugels in eigen handen: leidinggeven, faalangstreductie, assertiviteit, stresshantering. Yoga, meditatie, intuïtief schilderen, reïncarnatie/regressie. Systemisch werk: familie- trauma- en LIP (levens integratie) opstellingen.Opstellingen met paarden en opstellingen van Het Verlangen, elementen uit WIYS (walking in your shoes). Kortom voor ieder wat wils.

Ruiter-/menroutes:

De uitrijmogelijkheden in de directe omgeving zijn op- en onderaan de dijken, genietend van de nostalgische dijkhuisjes. Over de leuke landweggetjes door de polders van het Land van Maas en Waal, genietend van de vele vergezichten. De natuurgebieden aan de maas, direct achter de accommodatie, met zijn grazers en de uiterwaarden van de waal, zijn toegankelijk voor wandelaars en fietsers. Het is mogelijk om met je paard via smalle hekjes toegang te verkrijgen.

Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, overnachting in weide, paddock aanwezig, weidegang mogelijk, basisbrok, sportbrok, kuil, er wordt gevoerd, vlas, er wordt uitgemest, wasplaats
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, begeleiding op buitenritten, buitenbak
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie wifi, rookvrij, lunch mogelijk, lunchpakket mogelijk, avondeten mogelijk
Soort accommodatie B&B, kamer

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

De Laurier

  • Type: Accommodatie
  • Type: B&B, Kamer,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €57,50

Adres: Moordhuizen 11, 6626 KH Alphen

Beschikbare opties:

Tags: laurier, 6626