De Rijnhoeve ligt bij Schagerbrug, direct naast de mooie kustplaats Callantsoog. Je kan hier met je caravan overnachten op de minicamping of in de volledig nieuw ingerichte pipowagen, geschikt voor 2 personen.

Je paard of pony staan op basis van full service. Er is een groot stuk paddock met hooibak en in de stallen ligt stro. Je kunt vanaf de accommodatie heerlijk met je paard naar het strand of rijden naast de bollenvelden. Ook is er de mogelijkheid om lekker te trainen in de binnen- of buitenbak. Springmateriaal en stapmolen aanwezig.

Natuurlijk kan je ook relaxen; ga bijvoorbeeld lekker naar het strand of shoppen in Schagen.

2-persoons pipowagen:

Je verblijft in de volledig nieuw ingerichte pipowagen van 6 x 2 meter geschikt voor 2 personen.Super leuk mini huisje voorzien van een 2-persoons boxspring, keuken, inductiekookplaat en keukengerei (Senseo, waterkoker, pannen, glazen etc.) eettafeltje met 2 stoelen en een kledingkast. Je maakt gebruik van de sanitaire voorzieningen in het bijgebouw direct naast de pipowagen. De kleine kantine is daar ook en daar kunt u gezellig zitten, tv kijken, gebruik maken van vele gezelschapsspelen en er is een ruilbibliotheek. Op verzoek kan er een ontbijt bij je verblijf geboekt worden.

De omgeving:

Heerlijk naar het strand van Callantsoog, op 3 km. afstand. De gezellige stad Schagen ligt op 10 autominuten afstand. Er gaat ook een bus die stopt direct bij De Rijnhoeve. Lekker shoppen, hapje eten of uitgaan. In de omgeving zijn er diverse mooie fietsroutes. Op de website van de accommodatie vind je nog meer tips.

Stalling:

Twee boxen zijn gereserveerd voor de vakantiepaarden. De boxen hebben een open luik en zijn voorzien van stro bedekking.

De volgende faciliteiten zijn aanwezig:

 • binnenbak (geen officiële afmeting) met spiegels en geluidsinstallatie
 • 20x 60 verlichte buiten rijbaan met spiegels en voorzien van drainage
 • spring materiaal
 • stapmolen voor 4 paarden
 • paddock(s) met schuilstallen
 • weiland voorzien van automatische drinkbakken (leidingwater)
 • zadelkasten
 • dubbele poetsplaats voorzien van warm en koud water
 • dekenrek
 • camerabewaking in en rondom de stallen

Wil je naast buiten rijden ook doortrainen met je paard, dan kun je bij rijden/springen in de kleine binnenbak of 20x60 buitenbak met spiegels en verlichting.

Shet en Bed:

Voor degene die geen eigen paard hebben, maar willen zorgen, rijden/knuffelen is dit mogelijk met Snoes de Shetlander van 1 meter, 

Ruiter-/menroutes:

Vanaf de accommodatie kan je naar het strand van Callantsoog (ca. 3 km) of, met de trailer, naar andere kustplaatsen in de omgeving (voor 9:00 uur en na 19:00 uur). Ook fijn rijden langs de bollenvelden die achter de accommodatie liggen.

De Rijn hoeve

Adres: Stolperweg 4, 1751 DH Schagerbrug
Telefoon: -
Mobiel: 06 - 37 450 045
Website: http://www.derijnhoeve.nl
E-mail: derijnhoeve@gmail.com
https://www.facebook.com/De-Rijnhoeve-Minicamping-Privestal-295679411083618/
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, paddock aanwezig, weidegang mogelijk, sportbrok, hooi, er wordt gevoerd, stro, er wordt uitgemest, wasplaats, zadelkamer
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport buitenbak, binnenbak, training
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie wifi
Soort accommodatie camping, (sta)caravan

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

De Rijnhoeve

 • Type: Accommodatie
 • Type: Camping, (Sta)caravan,
 • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
 • Vanaf €36,25

Adres: Stolperweg 4, 1751 DH Schagerbrug

Beschikbare opties:

Tags: rijnhoeve, strand, 1751