• De Vallei Pension- en Vakantiestalling

De Vallei is een pensionstal met vakantiestalling in het mooie West-Zeeuws Vlaamse polderlandschap, met haar kronkelende dijken, populieren en knotwilgen. Vlakbij bevindt zich het bekende stadje Sluis, met gezellige winkeltjes en restaurants, omgeven door een stadswal uit de middeleeuwen. Je kan hier overnachten in het bunkhouse dat plek bied voor maximaal 6 personen. Het bunckhouse is basic en functioneel van opzet en met zicht op de buiten rijbak.

In de polder zijn diverse mooie ruiterroutes uitgestippeld, voorzien van goede documentatie. Of je kan gewoon zelf op verkenning gaan in de omgeving. Uiteraard kun je ook eens op het strand gaan kijken. Tijdens bepaalde momenten van de dag is het toegestaan om lekker langs de vloedlijn te galopperen. Het strand bevindt zich op ongeveer 10 km van het pension, een goede reden om van een strandrit een complete dagrit te maken.

Ruiter-/menroutes:

Direct aan diverse mooie ruiterroutes door de polder en ca. 10 km van het strand.

Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in weide, overnachting in stal, weidegang mogelijk, er wordt uitgemest, zadelkamer, stro, wasplaats, hooi, er wordt gevoerd
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport buitenbak
Accommodatie
Soort accommodatie appartement

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

De Vallei Pension- en Vakantiestalling

  • Type: Accommodatie
  • Type: Appartement,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €35,50

Adres: Rondweg 9, 4524 KC Sluis

Beschikbare opties:

Tags: vallei, strand, 4524