• Omschrijving

  't Veurhoes ligt bij het Duitse plaatsje Laar, net over de grens bij Coevorden en nabij het mooie Vechtdal. De eigenaren zijn hier eind 2021 komen wonen. In het voorste gedeelte van het huis ('t Veurhoes) is een vakantie-appartement gemaakt voor gasten met en zonder paard of pony. Wil je heerlijk paardrijden, wandelen, fietsen of niks doen? Dan ben je hier op het juiste adres.

  Lees Meer
 • Verblijf

  Het appartement is geschikt voor 2 personen en heeft een eigen ingang. De woon-/ eetkamer heeft een gezellige zithoek met TV, een eethoek en uitzicht op de tuin en terras. De ruime slaapkamer heeft een comfortabele box-spring en kledingkast. Beddengoed is aanwezig. De badkamer is voorzien van een douche, een wastafel en een toilet.

  Lees Meer
 • Omgeving

  Er zijn in de omgeving tal van mogelijkheden om te recreëren. Wandel- en fietsroutes vanaf het appartement of op kleine afstand. zoals: Vechtdal, Dwingelderveld, Pieterpad, Noaberpad, Bargerveen, Wilsumerbergen, Uelsen. Emmelkamp fietsroute, rondje Gramsbergen.

  Lees Meer
 • Stalling

  De Paarden kunnen hier in de paddock en/of in de wei lopen. Er is zelfs de mogelijkheid om je paard in de voortuin van het appartement te stallen. Binnenstalling is tegen meerprijs bespreekbaar. Er is een afsluitbare zadelkamer en -kast is aanwezig. Paarden krijgen 4 keer per dag hooi. Overig voer dient men zelf mee te nemen. Er is een buitenbak van 20x40 meter met springmateriaal en een longeercirkel aanwezig.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Vanaf het appartement kan je fijne buitenritten maken. In 20 minuten ben je zo op tal van mogelijkheden voor een buitenrit zoals: De Oldemeijer in Hardenberg, Dwingelerveld in Spier, Itterbeckerheide in Itterbeck, de Lemelerberg bij Lemele en Sahara in Ommen Vechtdal.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide, overnachting in stal, weidegang mogelijk, er wordt gevoerd, er wordt uitgemest, wasplaats, hooi, paddock aanwezig, vlas, zadelkamer/-kast, overnachting in paddock

Extra faciliteiten paardensport

buitenrijbaan, training, begeleiding op buitenritten

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, rookvrij, ontbijt mogelijk

Soort accommodatie

B&B, appartement

Reviews

Schepen

3 oktober 2022

Het was fantastisch . Heerlijke bedden een goed ontbijt. Het is perfect om met 2 personen te verblijven..De eigenaren waren … Lees meer

Jouw beoordeling

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten