B&B Het Seinhuisje ligt aan de rand van het bos bij het idyllische dorp Peest, een esdorp in het mooie Drenthe. Het vrijstaande gastenhuisje is geschikt voor 5 personen en van alle gemakken voorzien. De stalling en weidegang voor je paard of pony is op loopafstand van de accommodatie.

Peest heeft een prachtige omgeving om paard te rijden of te mennen. Er is veel bos met zandpaden en mooie heide, ideaal voor mooie buitenritten te paard of aangespannen.

Paarden-arrangement:

Speciaal voor ruiters en menners die met hun paard of pony komen, hebben de accommodatie-eigenaren een leuk arrangement samengesteld:

  • 2 overnachtingen in het Seinhuisje inclusief heerlijk ontbijt;
  • Super stalling voor je paard of pony;
  • 2 keer dineren in restaurant de Jagershof in Peest. (excl. drankjes). 

Het Seinhuisje (max 5 personen):

Het Seinhuisje is van alle gemakken voorzien. Vrijstaand huisje, dus volledige privacy. Het verblijf is op de begane grond voorzien van een badkamer met douche, wc en een ruime woonkamer. Er is ook een keuken aanwezig met magnetron, koelkast en mogelijkheid voor het zetten van een kopje thee/koffie, maar er kan niet gekookt worden. Op de bovenverdieping is de slaapkamer waar drie 1-persoons bedden staan en 1 tweepersoons bed. Stalling van fietsen is geen probleem. Ook voor je auto is er ruimte genoeg.

De omgeving:

Peest heeft 120 inwoners. Je kan hier heerlijk paardrijden, wandelen (Drenthe pad), fietsen en genieten van de rust en ruimte in de omliggende natuurgebieden. De dag afsluiten met een etentje in restaurant De Jagershof op loopafstand behoort tot de mogelijkheden. Op drie kilometer afstand ligt het plaatsje Norg, ook hier zijn vele restaurants. Fietsenverhuur kan geregeld worden. Wist je dat het Jacobspad of Pelgrimspad- Uithuizen-Hasselt ook door Peest loopt?.

Tip: Een overdekt zwembad is ook aanwezig in de plaats Norg, 5 minuten rijden vanaf Peest

Stalling:

Overnachting voor je paard of pony in een keurige stal en hooi zit bij de prijs in. Overdag is er weidegang en uitloop-mogelijkheid.

Ruiter-/menroutes:

Vanaf de stalling kun je zo met je paard of pony de prachtige omgeving verkennen met de prachtige bossen en heidevelden.

Het Seinhuisje

Adres:Schaapdijk 6, 9334 TJ Peest
Telefoon:0592 - 613 891
Mobiel:06 - 25 226 484
Website:http://www.hetseinhuisje.nl
E-mail:info@hetseinhuisje.nl
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, weidegang mogelijk, er wordt gevoerd, basisbrok
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, buitenbak
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie lunchpakket mogelijk, wifi, rookvrij
Soort accommodatie B&B

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Het Seinhuisje

  • Type: Accommodatie
  • Type: B&B,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €65,00

Adres: Schaapdijk 6, 9334 TJ Peest

Beschikbare opties:

Tags: seinhuisje, bos, heide, 9334