Rijdend op je eigen paard genieten van het mooie Twentse landschap vol afwisselende natuurgebieden...dat kan bij Hotel Restaurant De Watermölle. Het Hotel ligt in het Overijsselse Haaksbergen, direct aan een netwerk van 1500 km ruiterpaden en gekoppelde routes zodat je  direct vanaf deze accommodatie heerlijke buitenritten kan maken.

Bij De Watermölle zal het je paard of pony aan niets ontbreken, maar ook jij wordt hier in de watten gelegd. In het prachtige hotel, een monumentaal pand, geniet je van een heerlijk groot boxspring-bed en grote badkamer met bad. In het restaurant kan je terecht voor een heerlijke lunch en diner.

Pal tegenover de Oostendorper Watermolen, direct naast het hotel, ligt een multifunctioneel paardencomplex bestaande uit een kliniek, dressuurstal, springstal en EU dekstation.

5 ruime hotelkamers:

De Watermölle is gevestigd in een monumentale Twentse boerderij vol nostalgische elementen en details. Het hotel bestaat uit 5 ruime kamers, van alle gemakken voorzien en allemaal met dat unieke prachtige uitzicht op de Oostendorper watermolen.

Eigen restaurant:

Geniet van een heerlijke lunch en/of diner in het restaurant van het hotel.

De omgeving:

De Watermölle is dé perfecte uitvalsbasis om dit prachtige stuk Twente te gaan ontdekken. Wandelen in de prachtige omgeving of nog meer zien door te gaan fietsen. Geniet van je eigen ontdekkingstocht en laat je verrassen door de rijke natuurgebieden die je vindt langs de Buurserbeek. Bezoek het nostalgische Museum Buurtspoorweg in Haaksbergen. Stap binnen in de Oostendorper watermolen – bij het hotel voor de deur – of windmolen De Korenbloem.

Stalling:

Je paard of pony overnacht in het naastgelegen paardencomplex (watermolen.net) en zal het aan niets ontbreken.

Ruiter-/menroutes:

De accommodatie heeft direct aansluiting op het paardrijnetwerk van Twente, dat bestaat uit 1500 km ruiterpaden en gekoppelde ruiterroutes met een zeer afwisselend landschap.

Hotel en Restaurant De Watermölle

Adres:Watermolenweg 3, 7481 VL Haaksbergen
Telefoon:053 - 572 92 50
Mobiel:-
Website:http://www.dewatermolle.nl
E-mail:reserveren@dewatermolle.nl
https://www.facebook.com/dewatermolle
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, paddock aanwezig, basisbrok, sportbrok, hooi, er wordt gevoerd, stro, wasplaats, zadelkamer
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, buitenbak, binnenbak, training
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie wifi, lunch mogelijk, lunchpakket mogelijk, avondeten mogelijk, geschikt voor trektocht
Soort accommodatie B&B, hotel

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Hotel en Restaurant De Watermölle

  • Type: Accommodatie
  • Type: B&B, Hotel,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €68,75

Adres: Watermolenweg 3, 7481 VL Haaksbergen

Beschikbare opties:

Tags: watermölle, twente, 7481