• Omschrijving

  Bij B&B De Blauwhoef kan je heerlijk met je paard of pony op vakantie in de Belgische Kempen. De knusse Bed and Breakfast ligt landelijk in Meersel-Dreef, een klein dorpje 10 km ten zuiden van Breda. Je overnacht hier in een vrijstaand vakantiehuisje met prive sanitair, kitchenette, eethoek, (slaap)bank, kachel en veranda met barbecue. Het ontbijt wordt 's morgens in een mand voor je deur afgeleverd. In het weekend is het ook mogelijk om met de hosts mee te eten.

  Voor gastpaarden zijn er vier ruime stallen aanwezig en weidegang. Je kunt paardrijlessen volgen en het is mogelijk een recreatiepaard te huren. Natuurlijk kan je in de omgeving ook heerlijke buitenritten maken!

  Lees Meer
 • Verblijf

  Vakantiehuisje:

  Het vrijstaande huisje ligt op privéterrein, naast de boerderij en grote schuur waar de paarden staan. Het huisje heeft eigen sanitair met extra buitendouche, kitchenette, eethoek (slaap)bank, kachel, gratis Wifi, en veranda met barbecue. Vanuit het huisje kijk je uit op de rijbak (20x60) en de weilanden waar de paarden staan. Het ontbijt wordt 's morgens in een mand voor de deur afgeleverd. Het is mogelijk om in het weekend mee te eten met de hosts. Marcel is een gepassioneerde hobbykok en maakt graag een heerlijke maaltijd klaar.

  Er is voldoende parkeergelegenheid en met ruimte voor je trailer. Voor je fiets is een berging beschikbaar.

  Lees Meer
 • Omgeving

  Naast paardrijden is er in de buurt genoeg te doen: Fantastische fietsroutes, zoals de Aardbeienroute door Hoogstraten en omgeving ; De Mosten, recreatiepark met zwemplas, wakeboarden, waterskiën en klimpark, midgetgolf (op fiets bereikbaar); Recreatieplas De Galderse Meren, (op fiets bereikbaar); De Paters in Meersel-Dreef met het Bedevaartsoord Mariapark, speeltuin en restaurant (op 5 min loopafstand). Op 10 min loopafstand zit een fietsenverhuur.

  De Blauwhoef ligt dichtbij Antwerpen en Breda met vele restaurants, cafe’s en winkels.

  Lees Meer
 • Stalling

  Er zijn vier paardenboxen aanwezig met buitenluik, uitkijkend op de kleine rijbak met verlichting. De paarden kunnen ook dag en nacht op de wei. Er kan gebruik worden gemaakt van de zadelkamer. Het voer dient zelf meegebracht te worden. Kuil is onbeperkt beschikbaar. De stallen worden uitgemest. Het is wel fijn als je af en toe een keer veegt na gebruik. Je kunt dressuurles volgen bij Janine, instructrice ORUN en Lichte Tour amazone. Op verzoek kan deze les opgenomen worden zodat je deze zelf later terug kunt zien.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Er zijn diverse bossen in de omgeving. Op 10 min stapafstand ligt De Mosten, een klein bos met een crossterrein. Verder zijn er de Strijbeekse bossen en het Mastbosch met schitterende wandelpaden en vennen. De laatste twee zijn per trailer bereikbaar in ca. 10 min.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide, overnachting in stal, weidegang mogelijk, er wordt gevoerd, er wordt uitgemest, wasplaats, vlas, zadelkamer/-kast, kuil/voordroog

Extra faciliteiten paardensport

buitenrijbaan, training, begeleiding op buitenritten, paard huren

Extra faciliteiten accommodatie

WiFi, lunchpakket mogelijk, avondeten mogelijk, rookvrij, ontbijt mogelijk

Soort accommodatie

vakantiehuis, B&B

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten