Black Jack Ranch

Vanaf € 18
Unterdorf 2, 55758 Hellertshausen
Camping Kamer zonder ontbijt
 • Omschrijving

  De Black Jack Ranch ligt aan de rand van het dorpje Hellertshousen. Bij de mooie vakwerkboerderij hoort ongeveer 12 ha weidegrond, boomgaard, stallen enz. In de directe omgeving van de ranch is het echt stil. Af en toe hoor je een tractor voorbij komen, maar verkeer is er nauwelijks. Als je heel goed luistert, hoor je misschien het zachte kabbelen van het beekje dat langs het erf loopt. De Hunsrück is een laaggebergte dat deel uitmaakt van het Rijnlands leisteenplateau in de Duitse deelstaat Rijnland-Palts. Deze omgeving staat bekend om het mooie heuvelachtige landschap met prachtige natuur waar je heerlijk kunt paardrijden. Dat kan op een van de betrouwbare paarden van de ranch of je eigen paard of pony.

  Je kunt hier op verschillende manieren overnachten; je kunt een gastenkamer huren, met je tent of caravan op de mini-camping staan of slapen in het hooi. Je paard kan overnachten in de wei met inloopstal. Na een dag met lange wandelingen, intensieve paardrijdtochten of andere activiteiten is er natuurlijk niets fijner dan jezelf eens lekker te verwennen. Dit kan door gebruik te maken van de sauna of zonnebank. De Black Jack Range heeft ook diverse arrangementen!

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  Vanaf de ranch maak je mooie buitenritten naar het Vierherrenwald of Idarwald, een prachtig natuurgebied van dennen-, eiken- en beukenbossen. Weidse blikken over de heuvels gezien vanuit de “Idarkopf” of “Wildenburger kopf”

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide

Soort accommodatie

camping, kamer zonder ontbijt

Extra faciliteiten accommodatie

ontbijt mogelijk, wellness

Extra faciliteiten paardensport

western

Reviews

Plaats jij onze eerste review?

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten