• Omschrijving

  Boerderij De Vinckenhof ligt in het buitengebied van Otterlo, vlakbij de Veluwe Trail. Ruiters en menners en andere vakantiegangers kunnen hier overnachten in één van de twee recent verbouwde en sfeervol ingerichte vakantiewoningen. Er is ook een trekkershut beschikbaar.

  Neem je paard of pony mee op vakantie en maak urenlange buitenritten op de Hoge Veluwe of ga zwemmen met je paard bij het Wekeromse Zand. Er zijn 6 ruime stallen beschikbaar en onbeperkte weidegang.

  Wakker worden en je paard of pony goedemorgen zeggen vanuit je slaapkamerraam; het kan bij Boerderij De Vinckenhof!

  Lees Meer
 • Verblijf

  Huisje Bram:

  Huisje Bram is het voorste huisje. Het huisje heeft 2 verdiepingen met in totaal 3 slaapkamers; 1 beneden en 2 boven. In totaal zijn er 6 boxspringbedden en een babyledikant, voorzien van een goed matrasje. Alle bedden kunnen als eenpersoonsbed worden neergezet of als tweepersoonsbed. Verder is het huisje voorzien van een luxe inbouwkeuken met inbouwapparatuur. Er is een aparte wc op de benedenverdieping en de badkamer is voorzien van een luxe badkamermeubel en ruime inloopdouche. Het huisje heeft een afgesloten tuin.

  Huisje Meike:

  Huisje Meike is het achterste huisje. Qua grootte en indeling is het ongeveer gelijk aan huisje Bram. Bij dit huisje kijk je vanuit de beneden slaapkamer naar de stallen die bij het huisje staan. Het huisje heeft 2 verdiepingen met in totaal 3 slaapkamers; 1 beneden en 2 boven. In totaal zijn er 6 boxspringbedden en een babyledikant, voorzien van een goed matrasje. Alle bedden kunnen als eenpersoonsbed worden neergezet of als tweepersoonsbed. Verder is het huisje voorzien van een luxe inbouwkeuken met inbouwapparatuur. Er is een aparte wc op de benedenverdieping en de badkamer is voorzien van een luxe badkamermeubel en ruime inloopdouche. Het huisje heeft een afgesloten tuin.

  De huizen zijn in 2016 volledig onder handen genomen. In de afgezette tuin (geschikt voor honden en kleine kinderen) kun je heerlijk rustig zitten.

  Trekkershut:

  De trekkershut is geschikt voor 2 personen en is functioneel en toch erg gezellig ingericht. Je beschikt over een eigen douche en toilet en er is een keukenblok aanwezig (geen kooktoestel)

  Huisdieren zijn in overleg en tegen betaling toegestaan. Er wordt dan wel een borg van 50 euro gevraagd. De honden dienen aangelijnd te zijn en op de weg te worden uitgelaten.

  Bij dagtochten is er een mogelijkheid om een lunchpakket te bestellen.

  Lees Meer
 • Omgeving

  In de omgeving kun je heerlijke buiten- of menritten maken in de nabijgelegen natuurgebieden zoals het Roekelse Bos, Planken Wambuis en het Wekeromse Zand en natuurlijk het Nationaal park de Hoge Veluwe. Maar ook als je een dagje niet te paard gaat, zijn er talloze mogelijkheden voor fiets- en wandeltochten zoals bv het Klompenpad dat vlak langs de boerderij loopt.

  Tip: voor dagjes uit zijn er genoeg mogelijkheden: dierentuinen, het Openluchtmuseum, de Julianatoren enz.

  Lees Meer
 • Stalling

  Je paard of pony kan onbeperkt op de wei, maar er is ook stalruimte aanwezig. Er zijn 6 ruime stallen beschikbaar en eventueel nog meer. De stallen zijn bij aankomst netjes op gestrooid en er is standaardbrok en hooi aanwezig. Indien je paard ander voer krijgt, dien je dit zelf mee te nemen.

  Graag de stallen bij vertrek uitgemest achterlaten. Er is een longeerbak en een paddock aanwezig. Deze kunnen vrij gebruikt worden.

  Heeft je partner, vriend, vriendin geen eigen paard, dan kan je een paard of pony huren bij Stal Jacobs en deze bij De Vinckenhof stallen.

  Lees Meer
 • Men-/Ruiterroutes

  In de nabije omgeving van de boerderij zijn tal van ruiter- en menroutes te vinden, waaronder de bekende Veluwe trail. Het dichtstbijzijnde bos is het Roekelse Bos en het natuurgebied Planken Wambuis. Op ongeveer 3 km afstand vind je het Wekeromse Zand met zijn zandverstuivingen en waar je zelfs kunt zwemmen met je paard.

  Lees Meer

Extra faciliteiten

Extra faciliteiten stalling

overnachting in weide, overnachting in stal, weidegang mogelijk, basisbrok, stro, hooi, paddock aanwezig

Extra faciliteiten paardensport

geschikt voor menners, buitenrijbaan, begeleiding op buitenritten, paard huren, geschikt voor pony-/ruiterkamp

Soort accommodatie

vakantiehuis, trekkershut

Extra faciliteiten accommodatie

hond(en) welkom, ontbijt mogelijk

Reviews

Familie Vente

27 april 2020

Hier afgelopen weekend geweest met onze 2 kleine kinderen en ons paard. Wat een super weekend. Hele lieve en gastvrije mensen… Lees meer

Maureen Vessies

2 oktober 2019

Wat een fijne plek voor mens en dier! Een mega groot weiland voor de paarden en 's avonds gingen de paarden naar binnen en oo… Lees meer

Jolanda van Beers

18 augustus 2017

Afgelopen week gelogeerd. Luxe huisje, lekkere bedden en volop ruimte voor mens en dier!! Een aanrader

Jouw beoordeling

Laat ons weten hoe je het hebt ervaren!
We vragen ook om je e-mailadres, maar deze wordt niet getoond bij de review!

 • Beoordeel eigen onderkomen

 • Beoordeel het onderkomen van je paard

 • Beoordeel uitrijmogelijkheden

 • Beoordeel faciliteiten