• Manege Noot

Manege Noot is uniek gelegen vlak onder de duinen tussen Callantsoog en Den Helder op loopafstand van het strand. Je kan hier overnachten in een vrijstaande 6-persoons vakantievilla, maar ook overnachten in de gastenkamer met badkamer naast de manege of te kamperen met je tent/camper/caravan op het geweldige terrein achter de binnenmanege.

Ook je paard of pony is welkom, zodat jullie samen kunnen genieten van het Noord Hollandse strand, want zeg nou eerlijk....wat is er nog heerlijker dan s’ ochtends vroeg over het strand te rijden en te genieten van de rust. Er is overigens ook een fantastisch trailparcours waar je heerlijk kan rijden met je paard. Zo kan je een buitenrit maken zonder dat je het erf af moet.

Ruiter-/menroutes:

De accommodatie ligt op loopafstand van duinen en strand. Let op: in de periode van 1 mei tot 1 oktober is het niet toegestaan om tussen 09.00 – 19.00 op het strand te rijden, maak daarom je buitenrit lekker 's ochtends vroeg of aan het eind van de dag.

Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, wasplaats, weidegang mogelijk, paddock aanwezig, er wordt gevoerd, stro, vlas, kuil
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport paard huren, training, begeleiding op buitenritten, buitenbak, binnenbak
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie wifi
Soort accommodatie camping, kamer, vakantiehuis, pony-/ruiterkamp (georganiseerd)

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Manege Noot

  • Type: Accommodatie
  • Type: Camping, Vakantiehuis, Kamer, Pony-/ruiterkamp (georganiseerd),
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf € op aanvraag

Adres: Zwarteweg 4, 1759 LD Callantsoog

Beschikbare opties:

Tags: manege noot, paard huren, strand, 1759