• Pensionstal MATCH

Pensionstal MATCH heeft speciaal een Bed en Box Match voor ruiters en menners die graag met hun paard of pony op vakantie willen. De Bed & Breakfast met paardenstalling ligt in het polderlandschap van Hellevoetsluis op het mooie eiland Voorne-Putten. Binnen een straal val 5 kilometer vind je alles. De landschappen wisselen zich af van polder, bos, duinen, strand en water.

De accommodatie ligt 3,5 kilometer af van het ruiterpad dat naar het Noordzeestrand leidt. Een mooie start van een dagtocht over strand en door de duinen van Hellevoetsluis via Rockanje naar Oostvoorne.

Je kan hier in de lente en zomer zalig in het warme zonnetje langs de vloedlijn stappen om daarna bij zonsondergang, al dan niet onder het genot van een drankje, te kijken naar de rustig grazende paarden in de wei. In de herfst en winter kan je hier met je viervoeter een lekkere frisse neus halen op het strand, waarna je paard lekker verzorgd op stal kan staan en je zelf weer op kunt warmen met een stevige kop snert of een andere warme lekkernij.

Of je nu gezellig met z'n tweeën bent, met of zonder kinderen, met familie of vrienden, met of zonder paard, de accommodatie kan leuke activiteiten koppelen aan je verblijf, zodat iedereen zich vermaakt.

Ruiter-/menroutes:

De accommodatie ligt ca 3,5 km van het ruiterpad richting het Noordzeestrand. Je mag het hele jaar het strand op, alleen van 1 april tot 1 oktober tussen 8:00 en 18:00 uur niet op het badstrand van Rockanje. Je kan dan het ruiterpad achter het badstrand nemen om zo je dagtocht voort te zetten. Je hebt op Voorne-Putten geen ruitervergunning nodig.

Pensionstal MATCH

Adres:Hellevoetse Achterweg 7, 3222 EH, Hellevoetsluis
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in weide, overnachting in stal, er wordt uitgemest, weidegang mogelijk, paddock aanwezig, zadelkamer, stro, er wordt gevoerd, basisbrok
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport buitenbak, training, begeleiding op buitenritten
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie wifi, rookvrij, lunchpakket mogelijk, avondeten mogelijk
Soort accommodatie B&B, vakantiehuis, groepsaccommodatie

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Pensionstal MATCH

  • Type: Accommodatie
  • Type: B&B, Groepsaccommodatie, Vakantiehuis,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €55,00

Adres: Hellevoetse Achterweg 7, 3222 EH Hellevoetsluis

Beschikbare opties:

Tags: pensionstal match, strand, 3222