Midden in de natuur en tussen de boerderijen in Laag-Soeren (nabij Eerbeek en Dieren) staat de Pellaan Ranch. Op een (voor nu) nog onbewoond stukje land staat de stacaravan met uitzicht op het Priesnitz monument in Laag Soeren. Hier kan je genieten van een weids uitzicht in de stacaravan die beschikt over 3 bedden (max. 4 personen). De oude boerderij op het stuk land is op dit moment niet bewoond en daarom verblijven alleen de paarden van de eigenaren aan de Professor Pellaan.

Samen met je paard of pony kan je hier genieten van de mooie omgeving en natuur. Maak heerlijke buitenritten over één van de vele ruiter/ en menpaden en ontdek samen de Veluwe.

Stacaravan:

De stacaravan is van alle gemakken voorzien. Het beschikt over 2 aparte slaapkamers, met in de eerste slaapkamer een tweepersoons bed en in de tweede slaapkamer een stapelbed. Daarnaast is er een keuken, badkamer en ruime leefruimte. Maar, eigenlijk draait alles om buiten. Hier kan je genieten van het mooie uitzicht in alle rust en stilte. Of natuurlijk lekker de Veluwe op die met 5 minuten lopen bereikbaar is.

Ontbijt is tegen meerprijs mogelijk. Je kan deze optie bij de reservering aangeven.

De omgeving:

Op een kleine 5 minuten lopen ben je op Nationaal Park Veluwezoom. Hier kan je wandelen, fietsen of er op uit met je paard. Daarnaast zijn de steden Arnhem, Apeldoorn en Zutphen in de buurt.

Stalling:

Je kunt gebruik maken van de stallen van de eigenaren waar jouw paard genoeg ruimte heeft om ook van een kleine vakantie te genieten. Het is ook mogelijk om je paard of pony in de wei te laten overnachten. De eigenaren vertellen je graag over alle mogelijkheden.

Ruiter-/menroutes:

Direct vanaf de accommodatie aansluiting op vele kilometers ruiter- en menroutes over de Veluwe. De eigenaren helpen je graag met het uitzoeken van mooie routes

Pellaan Ranch

Adres:Professor Pellaan 4, 6957 DC Laag Soeren
Telefoon:-
Mobiel:06- 30 755 931
Website:http://www.airbnb.nl/rooms/39500331
E-mail:info@pellaan-ranch.nl
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, overnachting in weide, paddock aanwezig, weidegang mogelijk, basisbrok, hooi, kuil, er wordt gevoerd, stro, vlas, er wordt uitgemest, wasplaats, zadelkamer
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners, buitenbak
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie rookvrij
Soort accommodatie (sta)caravan

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Pellaan Ranch

  • Type: Accommodatie
  • Type: (Sta)caravan,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €45,00

Adres: Professor Pellaan 4, 6957 DC Laag-Soeren

Beschikbare opties:

Tags: pellaan ranch, veluwe, 6957