Pensionstal MATCH heeft speciaal een Bed en Box Match voor ruiters en menners die graag met hun paard of pony op vakantie willen. De Bed & Breakfast met paardenstalling ligt in het polderlandschap van Hellevoetsluis op het mooie eiland Voorne-Putten. Binnen een straal val 5 kilometer vind je alles. De landschappen wisselen zich af van polder, bos, duinen, strand en water.

De accommodatie ligt 3,5 kilometer af van het ruiterpad dat naar het Noordzeestrand leidt. Een mooie start van een dagtocht over strand en door de duinen van Hellevoetsluis via Rockanje naar Oostvoorne.

Je kan hier in de lente en zomer zalig in het warme zonnetje langs de vloedlijn stappen om daarna bij zonsondergang, al dan niet onder het genot van een drankje, te kijken naar de rustig grazende paarden in de wei. In de herfst en winter kan je hier met je viervoeter een lekkere frisse neus halen op het strand, waarna je paard lekker verzorgd op stal kan staan en je zelf weer op kunt warmen met een stevige kop snert of een andere warme lekkernij.

Of je nu gezellig met z'n tweeën bent, met of zonder kinderen, met familie of vrienden, met of zonder paard, de accommodatie kan leuke activiteiten koppelen aan je verblijf, zodat iedereen zich vermaakt.

Seizoenkamers:

Op de begane grond zijn 4 seizoenkamers, elk met:

 • uitzicht over de landerijen
 • deur naar buiten met zitje
 • boxspringbedden (eventueel stapelbed voor kids op de kamer)
 • badkamer met dubbele wastafel, douche en toilet
 • gratis Wifi

Op de bovenverdieping bevindt zich een multifunctionele ruimte met een open keuken en een zitgelegenheid. Hier kan worden ontbeten, een lekkere lunch klaar gemaakt worden, maar ook gezamenlijk worden gekookt. Ruimte genoeg om een leuke activiteit te doen of juist even lekker wat te lezen. Deze ruimte biedt uitzicht op de kippen- en konijnenren, over de landerijen en op de minimoestuintjes waaruit verse groente geplukt kan worden. Als je heel goed kijkt, kan je in de verte de zeilen van de zeilschepen zien.

De accommodatie is geschikt voor zowel één persoon als voor een groep (14 - 16 personen). Er is een mogelijkheid tot het afhuren van het gehele pand, leuk met een arrangement voor Quality Time.

De omgeving:

Te paard of niet te paard!

Hellevoetsluis heeft veel te bieden op het gebied van cultuur, historie, (water)sport en recreatie. Dit stadje heeft een leuk winkelcentrum, een eigen bioscoop en theater, gezellige barretjes en verschillende restaurants.

Er zijn mooie wandel- en fietsroutes door prachtige natuurgebieden op Voorne. Ruiterpaden naar en langs het Noordzeestrand (Hellevoetsluis, Rockanje, Oostvoorne) bieden de mogelijkheid om even een uurtje op het strand te rijden of om een lange dagtocht te maken.

Tip: zowel het strand Hellevoetsluis als tweede slag Rockanje en Oostvoorne hebben grote parkeerplaatsen waar ruimte is voor in-/uitladen van de paarden.

Stalling:

De accommodatie beschikt over 4 ruime paardenboxen. De boxen worden voor je uitgemest, opgestrooid en in overleg wordt je paard gevoerd.

Er kan gebruik gemaakt worden van:

 • buitenrijbaan (20x60m) verlicht en gedraineerd
 • stapmolen
 • weidegang (als het weer het toelaat)
 • zadelkamer
 • gratis parkeren op eigen terrein (ruimte voor trailer in overleg)
 • mogelijkheid om met trailer naar het strand gebracht en gehaald te worden 

Ruiter-/menroutes:

De accommodatie ligt ca 3,5 km van het ruiterpad richting het Noordzeestrand. Je mag het hele jaar het strand op, alleen van 1 april tot 1 oktober tussen 8:00 en 18:00 uur niet op het badstrand van Rockanje. Je kan dan het ruiterpad achter het badstrand nemen om zo je dagtocht voort te zetten. Je hebt op Voorne-Putten geen ruitervergunning nodig.

Pensionstal MATCH

Adres:Hellevoetse Achterweg 7, 3222 EH, Hellevoetsluis
Telefoon:0181 - 399 019
Mobiel:-
Website:https://www.pensionstalhellevoetsluis.nl
E-mail:info@pensionstalhellevoetsluis.nl
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in weide, overnachting in stal, er wordt uitgemest, weidegang mogelijk, paddock aanwezig, zadelkamer, stro, er wordt gevoerd, basisbrok
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport buitenbak, training, begeleiding op buitenritten
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie wifi, rookvrij, lunchpakket mogelijk, avondeten mogelijk
Soort accommodatie B&B, vakantiehuis, groepsaccommodatie

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Pensionstal MATCH

 • Type: Accommodatie
 • Type: B&B, Groepsaccommodatie, Vakantiehuis,
 • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
 • Vanaf €55,00

Adres: Hellevoetse Achterweg 7, 3222 EH Hellevoetsluis

Beschikbare opties:

Tags: pensionstal match, strand, 3222