• TREC Emst

TREC Emst ligt direct aan de knooppuntenroute voor ruiters en menners rond Epe, aan het fietsknooppuntennetwerk en aan het klompenpad. Een ideaal punt dus om er met paard, fiets en/of te voet op uit te trekken en de Veluwe te verkennen. Voor de Bed & Breakfast zijn er in het voorhuis van de boerderij een aantal zeer ruime, comfortabele en luxueus ingerichte gastenvertrekken. Met lekker weer kan je gebruik maken van de grote tuin met zon en schaduw, maar je kan ook direct naast je paard zitten, alles met een heerlijk weids uitzicht.

Je paard of pony kan in een privé-weide, een eigen deel van het paddock paradise, zand- of bestrate paddock of op stal. Je auto en trailer kunnen in het zicht geparkeerd worden en een eventuele menwagen onder de kapschuur. In overleg is er heel veel mogelijk. Denk ook eens aan de mogelijkheid tot het volgen van een TREC Kennismakingscursus of een oefen-TREC. Het is mogelijk zelfstandig of op afspraak te trainen.

Ruiter-/menroutes:

De accommodatie ligt direct aan de knooppuntenroute voor ruiters en menners rond Epe.

Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, overnachting in weide, weidegang mogelijk, paddock aanwezig, wasplaats, solarium, hooi
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport buitenbak, training, paard huren
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie wifi, avondeten mogelijk, geschikt voor trektocht, bagageservice
Soort accommodatie B&B, appartement

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

TREC Emst

  • Type: Accommodatie
  • Type: B&B,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €37,50

Adres: Hanendorperweg 62, 8166 JH Emst

Beschikbare opties:

Tags: trec emst, veluwe, paard huren, 8166