Accommodatie aanmelden

Registratie formulier

Meld je accommodatie hier aan voor een gratis vermelding

Registratie formulier

Dit email adres wordt alleen gebruikt om contact met je op te nemen, dit wordt niet getoond op onze website.
Telefoonnummer (vast of mobiel nummer)
Mensen zoeken vaak een bepaald soort accommodatie. Het is mogelijk meerdere rubrieken te kiezen. Let hierbij wel op dat de accommodatie ook aan de verwachting moet voldoen. Kies dus niet voor Groepsaccommodatie als er maar plek is voor max. 8 personen.

Bij Paard en Bed wordt de vanaf-prijs per persoon + paard of pony berekend volgens een standaard rekenformule. Bereken de prijs voor een weekend met 2 personen en 2 paarden en deel dat door 4 (2 nachten x 2 personen). Ga uit van prijzen in het laagseizoen en de goedkoopste manier voor stalling. Reken alleen de prijzen die men altijd moet betalen, geen optionele kosten.
Aan een beknopte vermelding zijn géén kosten verbonden, wel vragen we je akkoord te gaan met onze leveringsvoorwaarden. Deze vind je hier: https://paardenbed.nl/leveringsvoorwaarden.
Paard en Bed houdt accommodaties, die op de site PaardenBed.nl staan, op de hoogte van relevante ontwikkelingen, ideeën etc. om meer hippische gasten te kunnen verwelkomen.Onder elke nieuwsbrief kan je op een later moment je voorkeur wijzigen of stuur een e-mail naar redactie@paardenbed.nl
De code is niet hetzelfde