BenB in Bennekom ligt diep verscholen in bossen, direct aan de Veluwe Trail en vlakbij de Ginkelse en Edese hei. De Bed and Breakfast ligt naast het huis van de eigenaren en is een knus en luxe huisje van alle gemakken voorzien. In de zomer kan je gebruik maken van het op hout gestookte verwarmde zwembad. Voor de paarden of pony's zijn er 2 ruime boxen, onder hetzelfde dak als het huisje. De eigenaren zijn zelf enthousiaste ruiters en kunnen je de mooiste ruiter- en menroute’s in de omgeving uitleggen.

Vanuit de B&B zijn er naast heerlijk paardrijden of mennen ook veel andere activiteiten mogelijk, zoals wandelen, fietsen, maar ook golfen.

2-persoons Chalet:

Het huisje heeft een woon-en zitkamer. Een keuken met vaatwasser en een zes pits gasfornuis. Verder een slaapkamer op de bovenverdieping met fraai uitzicht op de bomen. Eventueel kan er ook nog gebruik worden gemaakt van een slaapbank. In het huis bevindt zich een uitgebreide collectie Afrikaanse kunst. Verder is er WiFi en een TV.

’s Ochtends kan je culinair genieten van een uitgebreid ontbijt. Verse jus d’orange, eitjes en warme broodjes horen daar natuurlijk bij.

Er staan ook twee gratis fietsen voor je klaar.

De omgeving:

Fietsen staan ter beschikking en via het Veluwe Fiestpadenknooppunt (kaart aanwezig) zijn er talrijke fraaie fietstochten te maken door de bossen, over de hei of langs de Rijn. De wandelmogelijkheden zijn legio: het Maarten van Rossumpad ligt naast de deur. Golfen kan op Golfbaan “Het Heelsumse Veld” (27 holes). De golfbaan ligt op 5 km afstand.

Tip: Het prachtige Kröller Muller Museum op de Hoge Veluwe is een mooie fiets- of autobestemming. Dat geldt ook voor Het Openlucht Museum en Burgers Bush.

Stalling:

Er zijn twee ruime boxen onder hetzelfde dak als het huisje. Verder is er een spoelplaats en kan er in overleg gebruik worden gemaakt van de paddock. Weidegang is niet beschikbaar.

Paarden dienen ingeënt en ontwormd te zijn

Ruiter-/menroutes:

De accommodatie ligt aan de Veluwe Trail. Er zijn goed gemarkeerde ruiterroutes, totaal meer dan 120 km. Wel dient men het spoor over te steken.

Bed and Breakfast in Bennekom

Adres:Hertogweg 7, 6721 MJ Bennekom
Telefoon:0318 - 415 222
Mobiel:06 - 20 019 119
Website:http://www.BenB-Bennekomsebos.nl
E-mail:marcokorff@hotmail.com
Stalling
Extra faciliteiten stalling overnachting in stal, vlas, er wordt uitgemest, paddock aanwezig, hooi, basisbrok, zadelkamer, wasplaats
Paardensport
Extra faciliteiten paardensport ook geschikt voor menners
Accommodatie
Extra faciliteiten accommodatie wifi, huisdieren welkom, rookvrij
Soort accommodatie B&B, vakantiehuis

Reageren

Max. 3000 tekens
Notitie: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

BenB in Bennekom

  • Type: Accommodatie
  • Type: B&B, Vakantiehuis,
  • Beschikbaarheid: Gehele jaar open
  • Vanaf €55,00

Adres: Hertogweg 7, 6721 MJ Bennekom

Beschikbare opties:

Tags: bennekom, veluwe, zwembad, 6721