Eper Paarden4daagse 2023

Voor de 28ste keer!

Vandaag begint de 28ste editie van de Eper Paarden4daagse. Het is een fantastisch evenement waar gemiddeld zo'n 500 ruiters en menners uit het hele land aan meedoen. In 2013 reden we zelf mee en wat hebben we toen genoten!

Bea Kruize doet voor de 5e keer mee met haar paard Diesel en gaat voor ons een blog bijhouden. We stellen dit duo graag aan jullie voor.

Bea vertelt

Ik ben Bea Kruize-Witteveen. Na 30 jaar gewoond te hebben in Haarlem, hebben we 8 jaar geleden onze droom waargemaakt en vonden onze droomplek in prachtige dorp Epe. Hier kan ik naar hartenlust mijn passie uitvoeren. En dat is regelmatig ritten maken met mijn grote vriend door de schitterende omgeving.

Diesel kwam in 2015 als 7-jarige ruin op mijn pad. De bijzondere klik die we vanaf het begin hadden, is inmiddels uitgegroeid tot een hechte band met dit fantastische paard.

Voor de 5e keer

Voor we verhuisden naar Epe, had ik vanaf de zijlijn een paar keer de intocht van de Eper Paarden4daagse bezocht en het leek me geweldig om hier ooit met mijn eigen paard aan mee te kunnen doen. Dit jaar doen Diesel en ik alweer voor de 5e keer mee en rij ik samen met mijn vriendin en haar paard. Misschien zien jullie ons wel rijden in onze Paard & Bed polo's 😊 Ik hou jullie op de hoogte van onze belevenissen 🤠