Laatste dag van de Eper Paarden4daagse

Laatst dag van de 28ste editie 

We zijn weer mooi op tijd vertrokken om voldoende tijd en rust in te bouwen op deze warme dag.

De paardjes waren weer enthousiast aan deze route begonnen. Fayah had flink de pas erin en Diesel en ik moesten regelmatig wat bij draven. Het was een prachtige route.

De beste groom

Op het rustpunt werden we weer verwend met wat drinken en appeltje voor de paarden. Onze mannen stonden ons weer op te wachten. Dus dat was fijn en gezellig.

Behulpzame menner

Helaas stapte Diesel op zijn teugel en knapte zijn neusriem. Ik rijd bitloos met side pull, dus we moesten het even creatief oplossen. Een behulpzame dame met menkar had een tie strap,waarmee we de boel weer bij elkaar konden maken. Zo konden we het laatste gedeelte van de rit zorgeloos afleggen.

Joehoe

Op het terrein liet Diesel zich weer duidelijk horen. We zijn er weer! Op de trailer en daar lekker slobber met elektrolyten en hooi en water naar believen tot we ons klaar konden maken voor de intocht. Wij ondertussen een patatje eten.

Intocht

Het was erg warm maar alles ging in een rustig tempo en er stonden heeeeeel veel mensen aan de kant van de route. Ook wat cliënten van Buurtzorg mogen begroeten en Diesel kreeg zelfs een bos wortels die ik de halve intocht mocht vasthouden als een bos bloemen🤣.

Nagenieten

Weer bij de trailer hop hop hop en zo erop. Wat is het toch een fantastisch paard 🥰. Het is namelijk wel eens anders geweest 😅 Thuis weer even lekker de wei op. 

We hebben weer veel mensen uit mogen leggen waarom wij met Paard & Bed shirts rijden. Die shirts heb ik ook alle dagen met plezier gedragen.

Tijd om na te genieten van deze mooie dag en van deze hele 28ste Eper Paarden4daagse!